haraj logo
جستجو

تاکوی ماهی و سالاد کلم

مواد لازم :
ماهی قزل آلا : 2 عددروغن زیتون : 5 قاشق غذا خوریسیر : 3 حبهخمیر فیلو : به مقدار لازمخامه ترش : یک قاشق غذا خوریگشنیز : مقداریآب لیمو ترش : مقداریکلم قرمز : 2 پیمانه

برای شروع پوست ماهی قزل آلا را بگیرید و به حالت فیله در بیاورید روی گوشت نمک و فلفل بریزید بعد ماهی را کباب کنید بعد از اینکه کباب شد، با چنگال خرد کنید بعد روی آن مخلوطی از روغن زیتون و سیر که رنده کرده اید بیفزایید.
قالب کاپ کیک را بیاورید داخل آن را چرب کنید بعد از آن خمیر فیلو را به تکه های مربعی شکل تبدیل کنید سطح آنها را چرب کرده و داخل قالب قرار دهید به نحوی که به شکل کاسه درآید (اندازه خمیر را طوی بگیرید که لبه های آن از قالب بیرون بزند)
حال داخل ماهی را با مخلوطی از ماهی و سیر پر کنید، همه را به این شکل انجام دهید تمام که شد فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 قرار داده تا وقتی که لبه های نان به رنگ طلایی دربیاید.
مخلوطی از کلم خرد شده با خامه ترش و آبلیمو و مقداری نمک و فلفل تهیه کنید بعد از اینکه آماده شد تاکوها، کلم خام ها را روی تاکوها ریخته و با برگ گشنیز تزیین سپس نوش جان بفرمایید.
 تاکوی ماهی و سالاد کلم

آخرین آموزش ها
برترین ها