haraj logo
جستجو

خورش کاری با ماهی

مواد لازم :
ماهی بدون استخوان : 1 عددپودر کاری : 1 قاشق غذاخوریروغن : به مقدار کافیرب گوجه : 1 قاشق غذاخورینمک و فلفل : به مقدار کافیپیاز متوسط : 2 عددآبلیمو : 1 قاشق غذاخوریبرنج : 3 پیمانه


پیاز را پوست کنده و می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. 

خورش کاری با ماهی


ا قاشق رب گوجه فرنگی، مقداری نمک و فلفل و 1 قاشق غذاخوری پودر کاری را به پیاز طلایی شده اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا رنگ رب باز شود و بوی عطر پودر کاری بلند شود. (بهتر از پودر کاری هندی که در عطاری ها موجود است استفاده نمایید). 

خورش کاری با ماهی


ماهی را پاک می کنیم، پولک های ماهی را می زداییم و می شوییم سپس به تکه های درشت تقسیم می کنیم و در کمی روغن (به مقدار خیلی کم) تفت می دهیم. سپس ماهی ها را از روی حرارت برمی داریم و داخل مواد قبل می ریزیم و نصف استکان آب اضافه می کنیم و می گذاریم تکه های ماهی و مواد قبل به آرامی و با حرارت ملایم با هم بپزند. پس از آن که ماهی نرم شد و پخت خورش ما آماده است. چند دقیقه قبل از آن که خورش را از روی حرارت برداریم 1 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه را به آن اضافه می کنیم و خورش را سرو می کنیم.

خورش کاری با ماهی


3 پیمانه برنج را که از قبل خیس کرده اید در قابلمه ایی حاوی نمک و آب جوش به روش معمول آبکش کنید و سپس دم بگذارید. و در آخر برنج آماده شده را با خورش کاری با ماهی سرو کنید.   

خورش کاری با ماهی

آخرین آموزش ها
برترین ها