سوپ ماهی
سوپ ماهی در کشورهای اروپایی طرفداران زیادی دارد، این سوپ بسیار مقوی بوده کهنه تنها برای ناهار که حتی در وعده صبحانه نیز سرو می شود.
روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت می دهیم تا نرم شود. و سه لیوان آب به آن اضافه می کنیم.
در این مرحله پس از آن که آب درون قابلمه جوش آمد، سیب زمینی، کرفس، فلفل دلمه ایی، گوجه فرنگی را خرد کرده و داخل قابلمه می ریزیم تا بپزد(سبزیجات درون سوپ به دلخواه انتخاب می شوند، می توانید از هویج هم استفاده کنید).
تن ماهی را در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود و ماهی را با چنگال له می کنیم، بعد از پختن سبزیجات، ماهی را اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا سوپ جا بیفتد.
کره را در قابلمه تفلون یا لعابی ریخته و 2 قاشق غذاخوری آرد را در کره تفت می دهیم و شیر را به تدریج به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گوله نشود و سس غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد.
نمک و فلفل دلمه ایی و سس را داخل سوپ ریخته و پس از چند جوش از روی حرارت برداشته و در سوپخوری کشیده و کمی آبلیمو اضافه می کنیم و روی سوپ را با جعفری خرد شده تزیین می کنیم.