haraj logo
جستجو

خوراک فیله گوساله

خوراک فیله گوساله یک غذای بسیار مقوی و البته خوشمزه است که طرفداران گوشت قرمز به هیچ وجه نمی توانند از آن بگذرند. خوراک فیله با گوساله یک غذای مناسب برای وعده ی ناهار یا شام است که در کنار قارچ و سیب زمینی سرو می شود. این غذای دوست داشتنی را به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید چون نیاز به کار سخت و مراحل نفس گیری ندارد.

مواد لازم :
فیله گوساله 220 گرمقارچ خرد شده 250 گرمآب گوشت 120 میلی لیترسیر 1 عددآویشن 1 قاشق غذاخوریروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریآرد برای پاشیدن به گوشتکره 2 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۵۰ دقیقه

برای : ۲ نفر

تصویر خوراک فیله گوساله

ما تهیه خوراک فیله گوساله را به صورت مرحله به مرحله همراه با عکس شرح داده ایم تا تهیه این غذای جذاب برای شما همراهان گرامی آسان شود. شاید برایتان جالب باشد بدانید که این غذا در بین ایتالیایی ها طرفدار زیادی دارد و البته آن ها این غذا را با سیر زیاد مصرف می کنند.

به غیر از سیب زمینی و سس قارچ، این غذا را میتوانید با انواع سس، بادمجان و سالاد موزارلا و گوجه فرنگی نیز سرو کنید. کاملا بستگی به ذائقه خودتان دارد.

 

عکس مواد اولیه

 

طرز تهیه خوراک فیله گوساله

 

مرحله اول:

تکه های گوشت را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آبشان گرفته شود. هر دو طرف گوشت را با فلفل سیاه تازه و نمک طعم دار کنید.

 

تصویر گوشت فیله

 

مرحله دوم:

روی گوشت ها را آرد بپاشید. کمی تکان دهید تا آرد های اضافی از روی گوشت بریزد.

 

تصویر آرد و گوشت

 

مرحله سوم:

یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. یک قاشق غذاخوری کره و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید. زمانی که روغن داغ شد فیله گوساله را درون روغن انداخته و سرخ کنید.

 

عکس سرخ کردن

 

مرحله چهارم:

هر طرف گوشت را به مدت یک دقیقه سرخ کنید تا گوشت طلایی رنگ شود. بیشتر از این مدت، گوشت را روی حرارت رها نکنید؛ چون در این صورت خشک و سفت می شود.

 

تصویر پخت گوشت

 

مرحله پنجم:

گوشت سرخ شده را در کناری بگذارید تا خنک شود.

 

تصویر خنک شدن گوشت

 

مرحله ششم:

برای تهیه خوراک فیله گوساله در ادامه باید سیر را پوست گرفته و خرد نمایید. در همان روغنی که گوشت را سرخ کردید، سیر را هم سرخ کنید.

استیک با سس قارچ خوشمزه

 

تصویر سرخ کردن سیر

 

 

مرحله هفتم:

سیر را برای یک دقیقه در ماهیتابه بهم بزنید. سپس قارچ های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کرده و با هم تفت دهید.

 

تصویر تفت قارچ

 

مرحله هشتم:

قارچ ها را روی حرارت متوسط قرار داده و تفت دهید تا وقتی که آب بیندازند.

 

تصویر آب انداختن قارج

 

مرحله نهم:

آب گوشت را به قارچ و سیر درون ماهیتابه اضافه کنید.

 

عکس آب گوشت

 

مرحله دهم:

اجازه دهید مواد با هم بجوشند تا حدی که آب گوشت کم شده و مقدار آن نصف شود.

 

عکس پختن مواد

 

مرحله یازدهم:

یک قاشق غذاخوری آویشن در ماهیتابه بریزید. یک قاشق غذاخوری کره سرد را برش های کوچک بزنید و به مواد اضافه کنید. مواد را با هم بهم بزنید تا حدی که تکه های کره ذوب شود.

 

تصویر آماده شدن خوراک گوساله

 

مرحله دوازدهم:

تکه های گوشت را به قارچ روی حرارت اضافه کنید.

 

عکس پختن گوشت

 

مرحله سیزدهم:

تکه های گوشت را به سس قارچ آغشته کنید و روی حرارت ملایم برای چند دقیقه قرار دهید تا گوشت ها گرم شوند.

 

عکس پخت خوراک فیله گوساله

 

مرحله چهارم:

خوراک فیله گوساله را همراه قارچ در ظرف سرو بکشید و به همراه پوره سیب زمینی و لوبیا سبز پخته نوش جان کنید. همچنین میتوانید فیله گوساله را همراه با پاستا میل کنید.

 

عکس خوراک فیله گوساله

 

نکات کلیدی تهیه خوراک فیله گوساله

خوراک فیله گوساله را با آب گوشت و یا آب مرغ میتوان تهیه کرد اما در اصل این غذا با ماسالا تهیه می شود.

همچنین میتوانید برای تهیه آب گوشت، عصاره گوشت فشرده را در آب جوش حل کنید.

-برای سرخ کردن گوشت حرارت باید در حدی باشد که گوشت به سرعت قهوه ای رنگ شود، اما کره نسوزد.

 

-این مطلب از سایت stefangourmet ترجمه شده است.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها