haraj logo
جستجو

خوراک کدو سبز و قارچ

خوراک کدو سبز و قارچ باب میل افرادی که قصد دارند رژیم بگیرند. کدو سبز مقدار خیلی زیادی فیبر داره و همین موضوع باعث میشه که به شما احساس سیری طولانی مدت بده و دیرتر سراغ خوردنی ها برید. از طرفی یک منبع عالی برای ویتامین C و فولات هست. بنابراین حتی برای بچه ها، خانم های باردار و افراد مسن هم یک غذای کامل به حساب میاد.

مواد لازم :
کدو سبز 4 عددقارچ 300 گرمگوجه فرنگی متوسط 2 عددسیر 1 حبهروغن زیتون بکر 4 قاشق غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۰ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

عکس خوراک سبک کدو سبز با قارچ

یک حسن دیگه ای که این غذا داره اینه که خیلی سریع و راحت آماده میشه و اصلا شما رو اذیت نمی کنه. فقط کافیه مقداری قارچ و کدو سبز داشته باشید تا بتونید این غذای خوشمزه، سبک و مقوی را بپزید و از خوردن اون در کنار خانواده نهایت لذت رو ببرید. مجله قصد داره روش پخت خوراک کدو سبز و قارچ را به روش ایتالیایی در اختیارتون قرار بده پس با ما همراه باشید و این فرصت رو از دست ندید.

 

طرز تهیه خوراک کدو سبز و قارچ

۱- قارچ ها را پنج دقیقه داخل آب بگذارید تا چنان چه گل یا آلودگی لا به لای پره های کلاهک آن هست خارج شده و کاملا تمیز شود. در فاصله ای که قارچ ها پاکسازی می شوند کدوها را پوست گرفته و با آب بشویید. سپس آنها را خرد کنید. شکل واندازه کدوها بستگی به سلیقه شما دارد. می توانید آنها را حلقه حلقه کرده و یا به صورت خلالی درشت ریز کنید. همچنین می توانید یک برش طولی در کدو ایجاد کرده و سپس آن را قطعه قطعه کنید.

 

تصویر خرد کردن کدو

 

۲- بعد از گذشت 5 دقیقه قارچ ها را از آب خارج کرده و حسابی بشویید. سپس قارچ ها را نیز به شکل ورقه ای برش دهید. دو قاشق روغن زیتون توی تابه گرم کنید و سیر و قارچ را داخل آن تفت دهید. حدود 5 تا 6 دقیقه برای این کار کافی است. روی قارچ ها کمی نمک بپاشید و از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

طرز تهیه اسموتی موز و زغال اخته

 

تصویر آماده سازی قارچ

 

۳- در این مرحله دو قاشق باقی مانده از روغن زیتون و کدو سبز را داخل ماهیتابه ریخته و مرتب هم بزنید. حدود 10 دقیقه زمان برای تفت کدوها کافی است. هنگامی که کدوها تغییر رنگ داده و قهوه ای شدند قارچ را نیز به آن اضافه کنید. اما همچنان شعله را خاموش نکنید.

 

تصویر مخلوط کردن مواد

 

۴- کدوها و قارچ را به یک طرف ماهیتابه منتقل کنید و گوجه هایی را که پوره کرده اید در سمت دیگر بریزید. این حالت را چند دقیقه کوتاه حفظ کنید و گه گاهی پوره را هم بزنید. این کار باعث می گردد پوره گوجه کمی داغ شده و دمای مواد دیگر را نگیرد.

 

تصویر ریختن پوره گوجه در خوراک

 

۵- برای پخت نهایی خوراک کدو سبز و قارچ تمام مواد را قاطی کنید و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. حدود 5 دقیقه دیگر نیز طبخ غذا را ادامه داده و سپس از روی حرارت بردارید. این غذا بسیار خوش طعم است و می تواند یک غذای اصلی یا پیش غذای فوق العاده باشد.

 

تصویر خوراک کدو سبز و قارچ

 

نکات کلیدی تهیه خوراک کدو سبز و قارچ

اگر دوست دارید طعم کدوها کمی تند و تیزتر باشد، بعد از پوست گرفتن آنها را در صافی قرار داده و مقداری نمک کوشر روی آنها بپاشید. بعد از بیست دقیقه نیز کدوها را آبکشی کنید.

به هنگام تفت قارچ مراقب شعله گاز باشید. اگر حرارت زیاد باشد پیش از آنکه قارچ ها کامل بپزند آب آنها تبخیر می شود.

معمولا این نوع خوراک کدو سبز و قارچ در ایتالیا با نان های سبوس دار و خشک سرو می شود.

 

عکس از:

christinascucina.com

 

آخرین آموزش ها
برترین ها