haraj logo
جستجو

نان مافین انگلیسی

مواد لازم :
آب : 1/2 پیمانهشیر : 1پیمانهمخمر : 1 قاشق چایخوریشکر : 2 قاشق غذا خوریآرد ذرت : 1/2 پیمانهکره : 4 قاشق غذا خورینمک : 1 قاشق چایخوریآرد : 3 پیمانه

به نام خدا

 سلام به هاراجی های کد بانو ... و مهربان ...

نان مافین انگلیسی را می توانید بدون استفاده از فر و روی حرارت اجاق گاز بپزید که خیلی ساده و راحت پخته می شود 


آرد را دو الی سه بار الک می کنیم تا نا خالصی نداشته باشد بعد در داخل ظرف مناسبی می ریزیم و آماده کنار می گذاریم.


حال در ادامه در داخل ظرف دیگری شیر را می ریزیم و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم وقتی که یه جوش زد حرارت را خاموش کرده و شکر را اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا هم شکر در شیر حل شود و هم دمای شیر ولرم شود.

سپس مخمر را اضافه نموده و با هم زن دستی خوب می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شده و مخمر فعال گردد.

نان مافین انگلیسی

 

بعد از 15 دقیقه که کاملا مخمر فعال شد آب و نمک و سه قاشق از کره ذوب شده را اضافه می کنیم و مواد را خوب زیر و رو کرده و هم می زنیم تا کاملا با هم ترکیب شده و مخلوط شوند.


3 پیمانه از آرد الک شده را کم کم اضافه می کنیم و با دستان تمیز خوب مواد را زیر و رو کرده و هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و سپس به مدت 10 الی 15 دقیقه با دو دست وز می دهیم تا خمیر از حالت چسبناکی درآید و خمیر نرم و یک دستی درست شود.


حال در ادامه روی خمیر را با نایلون تمیز و یا پارچه تمیز پوشش می دهیم و در دمای نسبتا گرم اتاق حدودا 10 الی 12 ساعت استراحت می دهیم تا خمیر ور آمده و حجم آن دو برابر شود.

( هر چه خمیر بیشتر استراحت کند نان سبک و خوشمزه ای خواهید داشت).

نان مافین انگلیسی

 

 بعد روی سطح تمیزی مقداری آرد پاشیده و خمیر حجیم شده را به دوازده قسمت و مساوی تقسیم کرده و آن ها را به صورت چانه درست می کنیم و مرتب روی سطح به ترتیب می چینیم و روی آن ها مقداری آرد ذرت می پاشیم و بعد با نایلون تمیزی روی آن ها را پوشش داده و می گذاریم یک ساعت دیگر در دمای اتاق استراحت کند.


حال در ادامه یک سینی فر مناسبی را بر داشته و با باقی مانده کره ذوب شده سینی فر را چرب می کنیم و روی حرارت با شعله ملایم می گذاریم تا داغ شود بعد چاه های خمیر را با فاصله داخل سینی داغ شده می چینیم.

اگر احساس کردید که چانه های خمیر ضخامت زیادی دارند می توانید در دور هر چانه خمیر حلقه مافین انداخته و با کف گیر روی چانه ها فشار دهید تا پهن شده و تا زودتر پخته شوند.

نان مافین انگلیسی

 

 بعد از 5 الی 7 دقیقه که یک طرف چانه های خمیر حرارت دیدند و سرخ و رنگ قهوه ای روشن به خود گرفتند کافی است آن ها را بر عکس کنید و دوباره 7 دقیقه صبر کنید تا کاملا مغز پخت و طرف دوم هم قهوه ای رنگ شود.

نان مافین انگلیسی

 

حال بعد از زمان مقرر نان های مافین انگلیسی را از روی سینی داغ بر داشته می توانید به مدت یک هفته در داخل نایلون تمیز بگذارید و در یخچال نگه داری کنید و در وعده ی غذایی صبحانه همراه مربا و کره در کنار خانواده محترم میل کنید.

نوش ... جان ...

نان مافین انگلیسی


 این دستور پخت نان مافین انگلیسی ساده هست که شما می توانید در صورت دلخواه یک تخم مرغ را در داخل ظرف مناسبی شکسته و با هم زن خوب هم می زنیم تا سفیده و زرده تخم مرغ با هم مخلوط شده و کاملا ترکیب شود سپس وقتی چانه های خمیر را در داخل سینی چرب شده چیدیم با فرچه مخصوص روی چانه های خمیر مقداری را به تخم مرغ زده شده آغشته می کنیم و بعد سینی را در داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می گذاریم که 5 دقیقه آخر را شعله بالایی فر را روشن می کنیم.

آخرین آموزش ها
برترین ها