haraj logo
جستجو

خورشت گوجه بادمجان

مواد لازم :
گوجه فرنگی : 6عددنمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن : لازمآب نارنج : لازمپیاز : 2عددبادمجان : دو عددآب غوره : پنج قاشقآب مرغ : یک لیوانآب : لازمروغن : لازمزردچوبه : به مقدار لازم


گوجه های درشت و ترجیحا محلی را تمیز بشوییم بعد سر سبز آن را با چاقو برداریم .

 خورشت گوجه بادمجان


گوجه ها را از وسط دو نیم کنیم و با رنده درشت رنده کنیم.


دو عدد پیاز را پوست بکنید و تمیز بشویید و پیازها را رنده کنید نیاز به ریختن آب پیاز نیست. پیاز را با آبش در ماهی تابه بریزیم.


در یک ماهی تابه مقداری روغن بریزیم و وقتی گرم شد پیاز رنده شده را در آن بریزیم. حال روی آن نمک و فلفل و زردچوبه بریزیم و هم بزنیم.

 خورشت گوجه بادمجان


در ماهی تابه را بگذاریم و دو دقیقه صبر کنیم تا رنگ پیاز طلایی شود . بعد روی پیاز گوجه های رنده شده را بریزیم و رویش کمی نمک و زردچوبه بزنیم. 

 خورشت گوجه بادمجان

هم بزنیم و بگذاریم روی گاز تفت بخورد هر چند دقیقه در قابلمه را بگیریم و دوباره هم بزنیم مراقب باشیم نسوزد.هم میزنیم بیست دقیقه روی گاز با شعله کم بماند. مرحله 6: سرخ کردن بادمجان. بادمجان را شسته و دوساعت قبل از آشپزی در ظرفی بگذاریم و بادمجانها را برش بزنیم و به آن نمک و زردچوبه بزنیم. تا روغن کمتری به خود بگیرند. حال در ماهی تابه به اندازه ی کافی روغن بریزیم و بادمجانها را در آن بریزیم و سرخ کنیم اگر دوست داشته باشید به جای بادمجان می توانید از سیب زمینی هم استفاده کنید. بهتر است بادمجان سرخ شده پنج دقیقه داخل خورشت جوش بخورد خوشمزه تر میشود خورشت گوجه ی ما. غذا آماده سرو است ... با پلو نوش جان کنید.

خورشت گوجه بادمجان

آخرین آموزش ها
برترین ها