haraj logo
جستجو

خورشت قیمه بادمجان

مواد لازم :
گوشت : 400گرمبادمجان : 4عددرب : به مقدارلازمپیاز : 1عددزعفران : به مقدارلازم


ابتدا بادمجان ها را پوست میگیرم. سپس آن ها را سرخ میکنیم. پیاز ها را نگینی خرد کرده همراه با مقداری گوشت سرخ میکنیم.

خورشت قیمه بادمجان


سپس مقداری رب را به گوشت و پیاز اضافه میکنیم و سرخ میکنیم.سپس بادمجان را به گوشت و پیاز اضافه میکنیم .حالا مقداری زعفران را دم میکنیم و اضافه بکنید.

 خورشت قیمه بادمجان

حالا مقداری آب اضافه کنید. و بگذارید تا این خورشت به مقدار زمان لازم بپزد. خب دوستای گلم حالا خورشت قیمه بادمجان شما آماده است. هاراجیای عزیز سعی کنید در هنگام سرخ کردن گوشت اگه از کمی دنبه هم همراه با گوشت استفاده کنید. زیرا این خورشت قیمه بادمجان هرچه چرب تر و خوشمزه تر هم میشود. هاراجیای آشپز در هنگام سرخ کردن بادمجان دقت لازم را به کار ببرید. زیرا اگر سوخته و سیاه شوند طعم خوشمزگی خورشت قیمه از بین میرود و لذت خوردن یک خورشت قیمه بادمجان را از دست میدهید. حالا دوستای عزیز زعفران را هم دم کنید. این زعفران دم کرده را در زمان آخر استفاده و اضافه کنید.خانم های محترم گوشت را کمی خرد کنید حتی میتونید قبل از اینکه به این مواد اضافه کنید گوشت را کمی نیم پز کنید. یا حتی برخی مواد را بیشتر اضافه میکنند یعنی در خورشت از باقلا و لپه هم اضافه میکنند.بستگی به سلیقه خودتون داره که چه موادی را انتخاب میکنید اما مواد اصلی این خورشت این طرز تهیه است که من براتون گذاشتم حالا اون سلیقه و دوست داشتن خودتون را میطلبه که بخواهید چی استفاده کنید.

خورشت قیمه بادمجان

آخرین آموزش ها
برترین ها