haraj logo
جستجو

خوروشت بادمجون

مواد لازم :
بادمجون : 3عددگوجه : 2عددمتوسطرب گوجه : به مقدار لازمزرد چوبه : به مقدار لازمنمک : به مقدار لازمابغوره : 2قاشق غذا خوریاب : به مقدار لازمروغن : به مقدار لازمپیاز : یک عدد کوچک

با سلام و احترام خدمت شما عزیزان . امروز با دستور یه خوروشت دلچسپ در خدمتتون هستیم.


ابتدا بادمجان ها را پوس کنید و انها را برش بزنید. بعد از برش زدن بادمجان ها روی انها مقداری نمک بپاشید تا زهر بادمجان از بین رود.( روی بادمجان ها قطره های اب مانند شبنم مینشیند) و یا میتوانید بادمجان های برش زده شده را در اب نمک قرار دهید. بعد از 5 تا 10 دقیقه بادمجان ها را بشویید و در اب کش یا سبد گذاشته تا اب ان خشک شود.

خوروش بادمجان

 

روغن را در ماهیتابه یا ظرف مورد نظر ریخته بگذارید خوب داغ شود . سپس بادمجان ها را در روغن خوب سرخ کنید.

خوروش بادمجان


بعد از اینکه تمام بادمجان ها سرخ  شدند  انها را در ظرف دیگر قرار داده و در ماهیتابه مقدار کمی پیاز داغ بگیرید و زرد چوبه و نمک و رب گوجه را به پیاز داغ اضافه کنید. سپس گوجه ها را حلقه ای خورد کرده و در روغن با پیاز داغ و ادویه تفت دهید. بادمجان را به مواد اضافه کنید. دقت کنید بادمجان های سرخ شده را یکی یکی روی مواد قرار دهید تا له نشوند . سپس آب جوش را که از قبل اماده کرده اید به مواد اضافه کنید. مقدار اب به اندازه ای باشد که بادمجان ها شناور شوند. ابغوره را به مواد اضاف کنید. (ابغوره باعث میشود که تلخی بادمجان گرفته شود). سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد با اب به جوش ایند سپس شعله را کم کنید .دقت کنید اب زیاد باعث میشود طعم بادمجان ها از بین رود.

بعد از حدود یک رب با چک کردن مقدار اب خوروشت و همچنین نرم و پخته شدن بادمجان ها میتوانید چاشنی دلخواه خود را مثل اب لیمو به خوروشت اضافه کرده و غذای شما حاضر است. نوش جان امیدوارم استفاده برده باشید.

خوروش بادمجان

 نکته: استفاده از فلفل در تهیه خوروشت بادمجان باعث تندی زیاد و زنندگی غذا میشود.

آخرین آموزش ها
برترین ها