haraj logo
جستجو

پلو بادمجان

مواد لازم :
بادمجان قلمی : 3 عددبرنج : 2 پیمانهپیاز : 1 عددشوید : یک پیمانهگوجه فرنگی : 3 عددنمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازمروغن : به میزان لازمآب : به میزان لازمآب جوش : یک پیمانه


پیاز را پوست می گیریم و به شکل مکعب خرد می کنیم. تابه را روی گاز میذاریم و روغن می ریزیم. روغن وقتی گرم شد پیازها رو اضافه می کنیم تا رنگش طلایی بشه. کمی هم زردچوبه می زنیم و تفت می دیم.

پلو بادمجان


بادمجان های قلمی را پوست می گیریم. در ظرفی آب می ریزیم و بهش نمک می زنیم و با هم زدن نمک رو در اون حل می کنیم. بادمجان ها داخل آب نمک می ذاریم و یک ساعت زمان می دیم تا تلخی بادمجانها از بین بره. 


بادمجان را آبکش می کنیم و زیر آب می شوریم و مستطیلی خرد می کنیم. بادمجان ها را در پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

 


در ظرفی آب جوش می ریزیم و گوجه فرنگی ها را داخل آن می اندازیم و به راحتی پوستشان را می گیریم. گوجه فرنگی را رنده می کنیم و به مخلوط پیاز و بادمجان اضافه می کنیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم و مقداری آب روی مواد می ریزیم و 20 دقیقه می ذاریم تا خوب بپزه.

پلو بادمجان


برنج را آبکش می کنیم. شوید را خرد می کنیم. در قابلمه ای روغن می ریزیم و یک لایه برنج و یک لایه شوید و یک لایه مخلوط بادمجان را در قابلمه می ریزیم تا اینکه هر سه تموم بشن. دور برنج آب می ریزیم و دم کنی میذاریم و روی حرارت متوسط رو به کم می ذاریم تا دم بکشه. بعد از 30 دقیقه پلو آماده است. خوشمزه به نظر میاد. شما هم امتحان کنید دوستان. 

پلو بادمجان

آخرین آموزش ها
برترین ها