haraj logo
جستجو

املت بادمجان

 

مواد لازم :
بادمجان متوسط 2 عددگوجه فرنگی بزرگ 1 عددتخم مرغ 4 عددسیر 2 حبهآرد 1 قاشق غذاخوریجعفری خرد شده مقدارینمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۰ دقیقه

زمان کل : ۶۵ دقیقه

برای : ۲ نفر

عکس

 

 

املت بادمجان و گوجه فرنگی

  

طرز تهیه : بادمجان ها را پوست بکنید و 20 دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.

 

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. بادمجان های حلقه شده را در روغن بریزید و سرخ کنید ، گوجه فرنگی را پوست بکنید و رنده کنید. سپس گوجه فرنگی ، سیر رنده شده و مقداری جعفری خرد شده را به بادمجان های سرخ شده اضافه و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.

 

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و آرد ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بزنید تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد. سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود و بهمراه نان سرو کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها