haraj logo
جستجو

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان؛ یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی است که برای موقعیت های مختلف بین ایرانی ها مورد استقبال قرار می گیرد. حلیم بادمجان مجلسی برای مهمانی ها، وعده ی شام و حتی برای افطاری ماه رمضان می تواند گزینه خوبی باشد. این غذای پرطرفدار در همه ی شهر های ایران تهیه می شود اما طرز تهیه آن ها کمی با هم متفاوت است. برای مثال حلیم بادمجان شیرازی همان حلیم بادمجان با عدس است که در آن ممکن است از لوبیا سفید هم استفاده شود. اما حلیم بادمجان اصفهان و حلیم بادمجان شمالی تقریبا مشابه با همین غذایی است که قصد داریم از آن صحبت کنیم، فقط در تهیه آن ها از لپه استفاده نمیشود.  در حالت کلی حلیم بادمجان سه نوع است که شامل حلیم بادمجان با لوبیا سفید ، عدس و برنج است که حلیم بادمجان با برنج خوشمزه ترین نوع آن است. حلیم بادمجان بدون گوشت هم تهیه می شود اما ما قصد داریم طرز تهیه این غذای جذاب را با گوشت، به شما همراهان آموزش دهیم.

مواد لازم :
گوشت سر دست 300 گرملپه 50 گرمبرنج 100 گرمبادمجان 300 گرمپیاز 3 عددکشک 300 گرمگردو 5 عددنعناع خشک 2 قاشق غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۲۵ دقیقه

زمان کل : ۱۵۰ دقیقه

برای : ۶ نفر

عکس

اگر دوست دارید باز هم غذاهای بیشتری با بادمجان تدارک ببینید، پیشنهاد میدهیم کشک بادمجان و خورش قیمه بادمجان را امتحان کنید. این دو غذا از بهترین غذاهایی هستند که میتوانید با همین مواد اولیه تهیه کنید. امیدواریم لذت ببرید!

طرز تهیه حلیم بادمجان با برنج

مرحله اول:

یک پیاز را پوست بکنید و به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس تکه های گوشت خام را درون پیاز بریزید و حرارت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند. چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم گوشت ها بپزند.

طرز تهیه مرغ کبابی عسلی

مرحله دوم:

برنج و لپه را از شب قبل خیس دهید. لپه را با چند لیوان اب بگذارید بپزد تا نرم شود. سپس برنج را به لپه اضافه کنید و اجازه دهید باهم بپزند و لعاب بیندازند.

عکس

 مرحله سوم:

بادمجان ها پوست بگیرید و بپزید یا درون روغن سرخ کنید. سپس با چنگال له کرده و کنار بگذارید ( در صورتی که میخواهید بادمجان ها را سرخ کنید باید پس از پوست گرفتن نمک بزنید و 15 دقیقه صبر کنید تا اب اضافی بادمجان خارج شود و روغن کمتری برای سرخ کردن مصرف شود ).

تصویر

 مرحله چهارم:

کشک را در مقداری اب حل کنید. سپس درون قابلمه برنج و لپه پخته شده بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس گوشت پخته ( گوشت را ریش ریش کنید ) ، بادمجان های له شده و گردوهای خرد شده را اضافه نمائید و روی حرارت متوسط مدام بهم بزنید تا مواد ترکیب شوند و حلیم بادمجان جا بیفتد.

 تصویر

مرحله پنجم:

نعنا را درون مقداری روغن 2 دقیقه تفت دهید. 2 پیاز دیگر را نیز خلالی ریز کرده و در روغن سرخ کنید ؛ حلیم بادمجان جا افتاده را درون ظرف بکشید و روی ان کشک بریزید. سپس با نعنا داغ ، پیاز داغ و گردو تزئین و سرو نمائید. همچنین می‌توانید حلیم را به عنوان فینگرفود داخل نان تارت آماده سرو کنید.

حالا اگر حلیم بادمجان را تهیه کردید و از آن لذت بردید، خوشحال می شویم تصویر آن را با هشتگ آشپزی_ایران_کوک در اینستاگرام قرار دهید و ما را از آن با خبر کنید. روزگارتان زیبا.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها