کشک بادمجان
کشک بادمجان از غذاهای گیاهی مورد علاقه ی اکثر ایرانی هاست. امروز طرز تهیه ی این غذای لذیذ را برای شما خواهم نوشت.
ابتدا بادمجان ها را شسته کلاهک و پوست آنها را بگیرید. اگر بادمجان ها قلمی و ریز بودند نیاز به نصف کردن از وسط آنها نیست. ولی بادمجان های درشت تر را از وسط به صورت عمودی نصف کنید. برای اینکه بادمجان ها کمتر روغن بکشند و غذای کم چرب تری داشته باشید یک روش عالی برایتان دارم. به این صورت که یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی دربیاید. آن را در بشقاب گودی بریزید.بادمجان ها را یکی یکی در آن بغلتانید و با دست سفیده اضافی را از روی تخم مرغ بگیرید و سپس در روغن انداخته سرخ کنید. به این روش هم در مصرف روغن صرفه جویی نموده اید و هم غذای سالم تری خواهید داشت.
در قابلمه ای پیاز را نگینی خرد یا رنده کرده، در مقداری روغن تفت دهید وقتی پیازها سبک شدند 6حبه سیر خرد یا رنده شده را اضافه و با پیازها سرخ کنید. بعد زردچوبه، ادویه، آویشن ، فلفل و نعناع خشک را نیز اضافه و تفت دهید.
در پیاز داغ یک و نیم لیوان آب ریخته، بادمجان ها را که هر کدام را به دو نیم خرد کرده اید درون قابلمه بیندازید. حرارت را زیاد کنید تا آب آن بجوشد سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا بادمجان ها کم کم بپزند و طعم بگیرند.
نیم ساعت بعد کشک را اضافه نمایید و مواد را با کشک خوب مخلوط کنید. بهتر است همیشه از کشک محلی که سالم تر و خوشمزه تر است استفاده نمایید.
پس از یک ربع با گوشت کوب کمی آنها را بکوبید تا کشک بادمجان یک دستی داشته باشید. پس از یک ربع دیگر کشک بادمجان شما آماده است. از گردوها برای تزیین کشک بادمجان استفاده نمایید. گردو در طعم این غذا تاثیر بسیار خوبی خواهد داشت.