haraj logo
جستجو

بقچه بادمجون

مواد لازم :
بادمجون : 6 عددگوشت چرخ کرده : 400 گرمقارچ : 6 عددرب : 2 قاشق غذا خورینمک : به مقدار لازمروغن : به مقدار لازمپیاز : 1 عددزردچوبه : به مقدار لازمادویه کاری : به مقدار دلخواهگوجه گیلاسی : 12 عدد متوسطفلفل دلمه ای : 2 عدد

سلام خدمت کدبانوهای عزیز و همراهان گرامی هاراجی.از اینکه همواره همراه ما هستید  و مارا با نظرات خود یاری میکنید، بسیار خرسندیم . امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک نوع فینگر فود بسیار خوشمزه را در نظر گرفته ایم که برای مهمانی ها و دور همی ها گزینه ی مناسبی است . امیدوارم که از تهیه آن لذت ببرید.


ابتدا پیاز ها را بشوییید و ریز خورد کنید وتفت دهید. سپس گوشت چرخ شده را هم اضافه کنید و به مدت 7 دیقه ی دیگر تفت دهید. اکنون قارچ ها را بشویید و ریز خورد کنید و به باقی مواد اضافه کنید.بعد 5 دقیقه به مواد نمک و زردچوبه و ادویه و رب و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید و در تابه را بگذارید تا به مدت 10 دقیقه کاملا آب مواد کشیده شود.

بقچه بادمجون


بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت لایه های نازک برش بزنید و 1 ساعت در آبنمک قرار دهید. سپس آن را آبکش نمایید و در روغن به خوبی سرخ نمایید.

 

اکنون بادمجان ها را به صورت ضربدر + روی هم قرار دهید و وسط آن را از مواد گوشت و قارچ پر کنید. سپس چهار طرف آن را رو هم ببرید و مانند بقچه جمع کنید و روی آن یک خلال دندان بزنید تا همانطور بماند. این کار را تکرار کنید تا تمام بادمجان ها را پر از مواد کنید. سپس فلفل دلمه ای ها را بشویید وبه ابعاد 1 در 1 سانت خورد کنید و داخل خلال بزنید و روی آن گوجه گیلاسی فرو کنید.

 

اکنون در  قابلمه مقداری روغن بریزید و تمام بقچه ها را درون قابلمه بچینید و سپس یک لیوان آب را با دو قاشق رب و کمی  نمک و ادویه مخلوط کنید و روی مواد بریزید.در قابلمه را بگدارید و اجازه دهید روی شعله ملایم به مدت 15 دقیقه پخته شود. اکنون غذای ما آماده است. نوش جان

بقچه بادمجون

آخرین آموزش ها
برترین ها