haraj logo
جستجو

کیک بدون تخم مرغ

مواد لازم :
آرد سفید : یک و نیم لیوانشکر : یک لیوانروغن مایع : نصف لیوانشیر : یک لیوانپودر کاکائو : 3 قاشق غذا خوریبکینگ پودر : یک قاشق چای خوریشکلات تخته ای : 200 گرمخامه : 100 میلی لیترکره : 150 گرم


ابتدا کره رو با شکر توی ظرف مناسب می ریزیم و با هم زن خوب ترکیب می کنیم. اون قدر هم می زنیم تا بافت سبک و نرمی به خودش بگیره و شکر حل بشه. حالا شیر رو به ترکیب اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. پودر کاکائو رو الک می کنیم و به ترکیب اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو با هم ترکیب می کنیم و یه بار الک می کنیم. به آرومی ترکیب آرد و بکینگ پودر رو در سه مرحله به مواد کیک اضافه می کنیم. با لیسک خوب هم می زنیم. تا ترکیب یک دست بشه.

کیک



ابتدا قالب مون رو با روغن چرب می کنیم ، کمی آرد می پاشیم تا کیک راحت جدا بشه. مواد کیک رو به آرومی توی مرکز قالب می ریزیم و خوب صاف می کنیم. فر رو از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد داغ می کنیم. قالب رو داخل فر قرار می دیم و می ذاریم به مدت 40 دقیقه داخل فر بمونه تا بپزه.

کیک


برای تهیه گاناش ابتدا خامه رو می ذاریم به روش بنماری آب بشه. ولی باید مراقب باشیم تا نجوشه. شکلات ها رو توش می ریزیم تا آب بشن. خوب هم می زنیم تا یک دست بشه. کیک رو از فر در میاریم می ذاریم تا خنک بشه. کیک رو از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم. وسط کیک کمی از گاناش می زنیم لایه ها رو رو ی هم قرار می دیم و روش رو گاناش می ریزیم. بعد به دلخواه تزیین می کنیم. 

کیک

آخرین آموزش ها
برترین ها