haraj logo
جستجو

خوراک اردک

مواد لازم :
اردک : نصفپیاز : 3عدد کوچکسیر : 2حبهنمک و فلفل و زرذچوبه : لازمآب نارنج : 5ق غآب لیمو : 5ق غگوجه گیلاسی : 10عددآب : لازمروغن : لازمجعفری برای تزیین : چند ساقه

مرحله ی اول تهیه خوراک اردک:

ابتدا در یک قابلمه ی بزرگ ( اردک در آن جا بگیرد و بخوبی در آب بجوشد) نصف یک اردک را که من ترجیحا از اردک محلی استفاده کردم، با مقدار کافی آب که کاملا روی اردک را بگیرد روی حرارت قرار می دهیم دو عدد پیاز کوچک و دو حبه سیر به آن اضافه می کنیم  فلفل و زردچوبه را به مقدار لازم در قابلمه می ریزیم برای خوش عطر شدن خوراک  پنج قاشق آب لیموی تازه به آن اضافه می کنیم دو ساعت روی حرارت بماند بعد گوشت را چک می کنیم اگر پخته باشد در آن نمک و آب نارنج می ریزیم نمک را اگر در ابتدا اضافه کنیم اردک دیر پخت می شود.

خوراک اردک

مرحله ی دوم تهیه خوراک اردک:

وقتی اردک بخوبی پخت و گوشتش نرم شد درون ماهیتابه به مقدار کافی روغن می ریزیم و اردک را سرخ میکنیم

خوراک اردک

مرحله ی سوم تهیه خوراک اردک:

یک عدد پیاز بزرگ را رنده می کنیم و در قابلمه ای کوچک کمی روغن می ریزیم بعد به آن نمک و زردچوبه می زنیم

خوراک اردک

وقتی طلایی شد ده عدد گوجه ی گیلاسی را در ظرفی رنده کرده با پیاز تفت می دهیم و کمی هم میزنیم پانزده دقیقه با شعله ی متوسط روی گاز باشد تا آب گوجه خیلی کم شود ولی نسوزد

خوراک اردک

بعد آب پز اردک را درون قابلمه میریزیم میتوانیم چند دانه انار تازه ی فریز شده را داخل قابلمه بریزیم تا خوشمزه تر شود . اردک را درون این سس گوجه ی خوش مزه می گذاریم و نوش جان می کنیم.

 خوراک اردک

آخرین آموزش ها
برترین ها