haraj logo
جستجو

آش دوغ

مواد لازم :
سینه مرغ : نصف مرغ برنج نیم دانه : یک و نیم پیمانه لپه : یک دوم پیمانه سبزی معطر : شوید، ترخون، نعناع 500 گرم نمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازم دوغ : ترش به میزان لازم ماست : یک لیوان پیاز : بزرگ یک عدد نمک : به میزان لازم نمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازم نعناع : به میزان لازم


برنج نیم دانه را نیم ساعت قبل شروع آشپزی خیس می کنیم. لپه را هم در همان نیم ساعت بپزید. برنج را آبکش می کنیم و در ظرفی می ریزیم. روی شعله قرار می دهیم و سبزیجان معطرمان را که قبلا خرد کرده ایم به آن اضافه می کنیم.مواد را مخلوط می کنیم و درب ظرف را می بندیم تا آب بجوشد و بعد از نیم ساعت که جوشیدن آن گذشت و  لپه خوب پخته شوند. در این مدت مواظب باشید تا غذا سر نرود.


آش دوغ  


پیاز را به صورت خلالی خرد میکنیم و در روغن سرخ می کنیم و کمی زردچوبه هم به آن میزنیم.

آش دوغ


بعد از نیم ساعت که برنج جوشید و نرم شد؛ لپه را به آن اضافه می کنیم نمک و فلفل سیاه را به میزان دلخواه به غذا اضافه می کنیم. مرغ را از قبل می پزیم و ریش ریش می کنیم و به آش اضافه می کنیم. دوغ و ماست را هم بعد از اینکه با هم مخلوط کرپدیم به غذا اضافه می کنیم. هر مقدار دوغتان ترش تر باشد آشتان اصالت بیشتری پیدا می کند. ترشی دوغ  باید به حدی باشد که موقع چشیدن احساس شود. در آخر پیازداغ را به آش اضافه می کنیم و هم میز نیم. برای اینکه آش بی رنگ نباشد مقداری زردچوبه به آش اضافه کنید و بگذارید آنقدر بجوشد که آب آن کم شود. برای تزئین از نعناع داغ و پیاز داغ استفاده کنید.

آش دوغ

آخرین آموزش ها
برترین ها