haraj logo
جستجو

دونات (نان حلقه ایی شرین)

مواد لازم :
آرد سفید : 450 گرمنمک : مقدار کمیپودر زنجبیل : نصف قاشق چایخوریپودر دارچین : نصف قاشق چایخوریجوز هندی آسیاب شده : نصف قاشق چایخوریجوش شیرین : یک قاشق چایخوری سر پرشکر طلایی : 200 گرمکره : 40 گرمسیب زمینی پوره شده : 225 گرمتخم مرغ : 2 عدد متوسطدوغ(ترکیبی از نیمی ماست و نیمی شیر) : 230 گرمروغن سرخ کردنی : به مقدار کافی


ابتدا در یک ظرف مناسب آرد سفید را با مقداری نمک و ادویه ها (شامل زنجبیل، دارچین، جوز هندی) ترکیب کنید و در انتها کره را بیافزایید و با نوک انگشتانتان مالش دهید.


سیب زمینی پوره شده، 2 عدد تخم مرغ و دوغ (که محلولی رقیق از نسبت مساوی شیر و ماست ساده است) را به مواد قبل اضافه کنید و آنقدر باهم ترکیب کنید که خمیری صاف و یکدست حاصل شود و خمیر نرمی همچون خمیر بیسکوئیت درست شود هرگاه احساس کردید که خمیر چسبندگی دارد کمی آرد به آن اضافه نمایید. 

دونات


خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید و به مدت یک دقیقه ورز دهید تا نرم شود سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 1/5 سانت صاف میکنیم و به وسیله کاتر گرد 8 سانتی متری  قالب می زنیم و مرکز هر دایره بزرگ خمیر را با کارتر گرد 2 سانتی متری قالب میزنیم. خمیرهای اضافه را بازهم گوله کرده و صاف کنید و سپس قالب بزنید تا حلقه های بیشتری را تهیه کرده باشید.

 



در داخل یک قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و بگذارید کاملا داغ شود سپس حلقه های خمیر را در روغن بیاندازید و مرتباً جا به جا کند تا تهاراجقسمت های آن پخته و قهوه ای شوند. سپس با کفگیر از داخل روغن بیرون آورده و روی صافی یا کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در انتها شکر طلایی را با اندکی دارچین مخلوط کنید و روی نان ها بپاشید و دونات ها را به صورت گرم با قهوه سرو کنید.  

آخرین آموزش ها
برترین ها