haraj logo
جستجو

پیراشکی دونات

مواد لازم :
آرد : 450 گرم آب : 6 قاشق غذا خوری کره : 60 گرم مخمر : 5 گرم تخم مرغ : 1 عدد شیر : باترمیلک ۱۵۰ میلی لیتر نمک : ۱ قاشق چای خوری روغن سرخ کردنی : به میزان لازم شکر : به میزان لازم

با سلا خدمت همراهان همیشگی هاراج  امیدوارم حالتون خوب باشه و در کنار خانواده روزگار خوشی را سپری کنید و چرخ روزگار بر وقف مرادتون بچرخه. دستور آشپزی امروز آموزش تهیه ی پیراشکی دونات می باشد.

چون این شیرینی تا حدی شبیه به پیراشکی و تا حدی شبیه به دونات می باشد و در واقع ترکیبی از این دو است.

امیدوارم از این دستور آشپزی نیز همانند دستورهای آشپزی قبل مورد قبول شما دوستان واقع بشود و شما نیز در منزل بتوانید پیراشکی دونات های خوشمزه ی را تهیه کنید. 


برای تهیه خمیر پیراشکی دونات ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب کنید، سپس تخم مرغ را درون ظرف شکسته و به همراه کره و آب و شیر ( باتر میلک ) خوب مخلوط کنید.

آرد را نیز درون ظرف جداگانه ای الک کنید و به همراه نمک به مواد خود اضافه کنید، قبل از این که آرد را با سایر مواد ترکیب کنید وسط آن را کمی گود کرده و مخمر را در وسط آن بریزید.

سپس همه مواد را آن قدر مخلوی کنید در ابتدا که خمیر شما شل است می توانید این کار را با قاشق انجام دهید ولی در ادامه این کار را با دست انجام دهید.

خمیر را آن قدر ورز دهید تا کاملا نرم و قابل شکل دهی شود، درون ظرفی را با مقداری کره یا روغن چرب کنید و خمیر را با دست کمی گرد کرده و درون ظرف قرار دهید، سپس روی خمیر را با پارچه ی نخی بپوشانید و به مدت چند ساعت آن را در محیط گرمی قرار دهید تا حجم خمیر شما دو برابر شود.

البته میزان پف خمیر شما در هنگام استراحت به میزان تازگی و کیفیت مخمر شما نیز بستگی دارد.

پیراشکی دونات

پیراشکی دونات


بر روی سطح صاف و تمیزی مقداری آرد بپاشد، سپس خمیر خود را قرار داده و با وردنه پهن کنید.

سپس  با قالب های مخصوص دونات خمیر خود را به صورت دایراه های بزرگ و ایجاد یک دایره کوچک در وسط دایره ی بزرگ قالب بزنید. 

اگر شما به این قالب ها دسترسی نداشتید می توانید این کار را با وسیله های ساده ی موجود در آشپزخانه نیز انجام دهید..

البته شما می توانید به هر شکلی که دوست دارید پیراشکی دونات خود را شکل دهید، شما می توانید نیمی از خمیر خود را با وردنه همانطور که گفته شد پهن کرده و شکل دهید و با نیم دیگر آن اشکال دایره و استوانه مانندی را درست کنید.

بعد از شکل دهی به خمیر، بر روی سینی کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر خود را بچینید، سپس روی خمیر ها را با پارچه نخی دوباره بپوشانید و حدود یک ساعتی بگذارید خمیر استراحت کند.

برای این که خمیر را بتوانید هنگام سرخ کردند به راحتی از کاغذ روغنی جدا کنید می توانید کاغذ روغنی را برش زده، به طوری که هر تکه از خمیر بر روی یک کاغذ روغنی به طور جداگانه قرار بگیرد.


پیراشکی دونات هنگام سرخ شدن باید در روغن شناور باشند بنابراین سعی کنید تابه که برای سرخ کردن پیراشکی دونات ها انتخاب میکنید کمی کوچک و دارای ارتفاع باشد.

با این کار هم دونات ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور می باشند هم این که در میزان مصرف روعن نیز صرفه جویی می شود.

بعد از انتخاب تابه ان را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید، به میزان لازم روغن درون تابه بریزید، کمی صبر کنید تا روغن درون تابه کاملا داغ شود.

سپس خمیر دونات ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کرده و درون تابه قرار دهید تا کاملا سرخ شوند.

بعد از این که دو طرف دونات شما کاملا سرخ شد و به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای درآمد آن ها را از تابه خارج کنید و بر روی پارچه ی تمیزی قرار دهید تا روغن اضافه ی آن ها گرفته شود.

بعد از این که پیراشکی دونات های شما کاملا سرد شد، ان ها را درون شکر بغلتانید و درون ظرف مناسبی بچینید.

البته شما می توانید وسط پیراشکی ها ی خود را با چاقوی تیزی  تا حدی که به متصل باقی بمانند، برش بزنید.

سپس به انواع مربا ها و خامه پر کنید، و یا این که به صورت ساده مصرف کنید، که البته این کار به سلیقه و ذائقه ی شما نیز بستگی دارد.

در این مرحله پیراشکی دونات شما آماده است، می توانید میل کنید،نوش جان

پیراشکی دونات

پیراشکی دونات

 

آخرین آموزش ها
برترین ها