haraj logo
جستجو

شیرینی بلوندی دولسه دلچه

در یک عصر بهاری، بعد از کار و فعالیت روزانه، چه چیزی بهتر است از شیرینی بلوندی تر و تازه و خوشمزه همراه با نوشیدنی مورد علاقه شما؟ یک برش از شیرینی بلوندی کاملاً سیر کننده است و طعم بی نظیری دارد که از سس دولسه دلچه ناشی می‌شود. این سس لذیذ از شیرعسلی تهیه می‌شود و به همین علت سالم و مقوی هم هست.

مواد لازم :
کره نرم شده در دمای اتاق 115 گرمشکر قهوه‌ای 100 گرمتخم مرغ 1‌عددنمک 1 قاشق چایخوریسس دولسه دلچه 1 قوطیآرد سفید 185 گرمبیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه

زمان کل : ۳۵ دقیقه

برای : ۱۶ نفر

تصویر

 

طرز تهیه شیرینی بلوندی دولسه دلچه

 

1- فر را با درجه ۱۸۰ سانتیگراد روشن کنید و روی یک قالب به ابعاد ۲۰ × ۲۰ سانتیمتر کاغذ روغنی بکشید و آن را کمی چرب کنید.

 

2- در کاسه بزرگی، کره و شکر را با هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس نمک و تخم مرغ و بعد سس دولسه دلچه را هم اضافه کنید و خوب با بقیه مواد هم بزنید.

 

3- در کاسه دیگری، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. سپس آن را به مواد مایع که در مرحله قبلی آماده کردید اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا دیگر ردی از آرد در مایه دیده نشود.

 

4- مایه را به طور یکدست در قالب پخش کنید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از خارج کردن از فر صبر کنید تا شیرینی بلوندی کاملاً خنک شود، سپس آن را به شکل مربع‌‌های کوچک برش بزنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها