haraj logo
جستجو

شوید پلو با گوشت

مواد لازم :
برنج ایرانی : 3 پیمانهگوشت ران : 400 گرمقلم : یک عددپیاز : 2 عددزعفران دمکرده : به مقدار لازمچوب دارچین : به مقدار لازمنمک : به مقدار لازمفلفل سیاه : به مقدار لازمزردچوبه : به مقدار لازمروغن : به مقدار لازمرب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوریسیر : یک حبهروغن حیوانی : دو قاشق غذا خوریشوید : 300 گرم


ابتدا پیاز ها مون رو خلالی خورد می کنیم و میریزیم توی قابلمه. گوشت و قلم رو هم اضافه می کنیم. کمی روغن می ریزیم و کمی تفت میدیم. چوب دارچین و فلفل سیاه و زرد چوبه رو بهش اضافه می کنیم و میذاریم تا بپزه. برنج مون رو هم از چند ساعت قبل خیس می کنیم همراه با نمک. شوید ها رو پاک می کنیم و خورد می کنیم.

شوید پلو



حالا یا قابلمه پر آب می کنیم و می ذاریم تا آب جوش بیاد. آب که جوش اومد حالا برنج رو توش میریزیم و میذاریم تا کمی بپزه. چند دقیقه قبل از آب کش کرد حالا شوید ها رو بهش اضافه می کنیم. با هم آب کش شون می کنیم. ته دیگ می ذاریم و برنج رو میریزیم توی قابلمه. موقع دم کردن روغن حیوانی رو روی برنج می ریزیم ومی ذاریم تا دم بکشه. گوشت ها که پختن  گوشت و پیاز رو از آب جدا می کنیم. بعد پیاز رو هم از گوشت جدا می کنیم و میندازیم تا بره.

شوید پلو



توی قابلمه کمی روغن می ریزیم و رب مون رو توش سرخ می کنیم. یک حبه سیر رو می ندازیم و گوشت رو بر می گردونیم توی قالبمه و آب گوشت و کمی زعفران دم کرده بهش اضافه می کنیم و می ذاریم تا یک ساعت دیگه بپزه تا گوشت حسابی لطیف بشه. بعد از پختن گوشت و دم کشیدن شوید پلو هر دو رو توی ظرف مناسب می کشیم و سرو می کنیم. 

شوید پلو

آخرین آموزش ها
برترین ها