haraj logo
جستجو

شویدپلو با مرغ

مواد لازم :
تخم مرغ : 4 قطعهبرنج : 4 لیوانپیاز : 1 عددسیر : 2 حبهپودر زنجبیل : به مقدار لازم و دلخواهمرغ : 4 قطعهشوید خشک : 1/2 پیمانهنمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم و دلخواهروغن : به مقدار لازمزعفران دمکرده : یک پیمانهسیب زمینی : 1 عدد


برای تهیه ی این غذای پر طرفدار و خوشمزه برای کارهای مقدماتی باید اول 4 لیوان برنج جدا کرده و درون ظرفی بریزید و چند ساعت درون آب بخیسانید ( می توانید در این مرحله به برنج نمک هم بزنید ).

پس برای شروع مرغی را تهیه کرده و ان را خورد کنید و به تکه های کوچتر تبدیل کنین سپس ان تعداد قطعه هایی را که برای پخت این غذا نیاز دارید را جدا کرده و خوب بشویی و سپس ظرفی تهیه کرده و مرغ ها را  درون ظرف قرار دهید و یک عدد پیاز نسبتا بزرگ را پوست بگیرید و خوب بشویی و سپس آن را خلالی خورد کنید و داخل ظرف مرغ بریزید از ادویه جات هم مقداری فلفل سیاه و زردچوبه و پودر زنجبیل هم به اندازه ی دلخواه و مصرفی خود داخل قابلمه ی مرغ بریزید و کمی هم نمک بزنید و چند لیوان آب به صورتی که مرغ ها درون آب غرق شوند داخل قابلمه بریزید و آن را روی شعله ی گاز قرار داده و حرارت ان را روی ملایم تنظیم کنید و اجازه دهید حدود یک ساعت مرغ ها داخل ادویه جات و آب پیاز بپزند تا خوب مزه دار شوند.


حالا قابلمه ای دیگر فراهم کرده و داخل ان مقداری آب بریزید و آن را روی شعله ی گاز قرار دهید وقتی که نزدیک بود آب به جوش آید دو تا سه قاشق نمک داخل آب بریزید که اینگونه ید مصرفی نمک که برای بدن مفید است از بین نرفته است حال بعد از اینکه آب به جوش آمد برنج هایی را که خیسانده ایم از آب قبلی آبکش کرده و داخل آب در حال جوش می ریزید و صبر می کنید و اجازه می دهید که برنج به مرحله ی آبکش برسد.


حالا یک عدد سیب زمین را که طبق دستور مواد تهیه کرده ایم را شسته و پوست آن را جدا می کنیم و ان را به صورت ورقه ورقه ای خورد کرده و خوب بشویید و درون آبکش قرار دهید تا اب آن ها خوب گرفته شود.


حالا مرغ هایی را که گذاشتید حدود یک ساعت بپزند و درون ادویه جات مزه دار کرده اید را بعد اتمام زمان یک ساعت از درون آب جدا کرده و آبکش کنید آب آن ها گرفته شود سپس تابه ای فراهم کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید و آن را روی شعله ی گاز قرار دهید خوب که داغ شد قطعه های مرغ را درون روغن گذاشته و سرخ کنید یک طرف مرغ ها که خوب سرخ شد حالا آن ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود بعد از اینکه مرغ ها خوب و به صورت دلخواه سرخ شدند آن ها را از روی شعله بیرون اورده و کناری بگذارید تا در ادامه لای برنج گذاشته شوند.


در این مرحله برنج ها که به مرحله ی آبکش رسیدند آبکشی آورده و برنج ها را آبکش کنید بعد از جدا شدن آب برنج ها یک دوم ( نصف پیمانه ) پیمانه شوید خشکی را که قبلا تهیه کرده اید را داخل برنج بریزید و با کفگیر خوب هم بزنین تا شوید با برنج ها قاطی شود اما مواظب باید این کار را زیاد یا ب گونه ای انجام ندهید که برنج ها را شکسته و نصفه و خمیری کنید.


حالا مقداری زعفران بسابید و پودر زعفران را درون قوری یا هر ظرف دیگری بریزید و مقداری آب جوش درون آن بربزید و بگذارید دم بکشد وقتی که دم کشید آن را از شعله جدا کنید.


حالا قابلمه ای که میخواهید برنج را درون آن دم کنید را آورده و کف آن را چند قاشق روغن بریزید و ورقه های سیب زمینی را که آماده کرده اید را کف قابلمه بچینید و حالا نصف برنج شویدی را درون قابلمه بریزید و سپس قطعه های مرغ سرخ شده را روی برنج های درون قابلمه بچینید و مقداری زعفران دم کرده روی مرغ ها و برنج شویدی بریزید ( اینجا می توانید زرشک نیز استفاده و به برنج اضافه کنید ) حالا نصف دیگر برنج را داخل قابلمه بریزید و بقیه ی زعفران دم کرده را نیز روی برنج بریزید و دم کنی را دور درب قابلمه بپیچید و درب آن را ببندید و قابلمه را روی شعله ی کم روی گاز قرار دهید بعد از اینکه دم کشید آن را از روی گاز جدا کرده و درون ظرفی ریخته و تزیین کنید و نوش جان کنید...

 شوید پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ

آخرین آموزش ها
برترین ها