haraj logo
جستجو

دسر با دانه انار و خلال پسته

مواد لازم :
ژله آلوورا : 1 بستهخلال پسته : 100 گرمشیر : دو لیوانخامه : 1/2 بستهشکر : 4 قاشق غذاخوریپودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوریوانیل : 1/2 قاشق چایخوریدانه انار : 1/2 پیمانهآب جوش : یک لیوانآب سرد : یک لیوان

بدون شک یکی از خوشمزه ترین و اسانترین دسرها از نظر درست کردن و در دسترس بودن ژله است. این دسر خوشمزه امروزه به صورت پودر ژله و در بسته بندی آمده در طعمها و رنگهای مختلفی در سوپر مارکتها فروخته می شود و می توان به راحتی با ترکیب کردن پودر ژله با 1 لیوان آب جوش و مخلوط کردن پودر در اب جوش و سپس اضافه کردن یک لیوان آب سرد و قرار دادن ظرف محتوی ژله در یخچال برای چند ساعت ژله را به آسانی و بدون دردسر درست کرد.

روش فوق الذکر آسانترین روش درست کردن ژله است و در واقع بودن هیچ شکل و طرحی و به شکل ساده ژله درست می کنیم.

اما امروزه برای افزایش زیبایی این دسر خوشمزه به درست کردن ژله به روشهای مختلف مانند ژله تزریقی - ژله ترکیبی و چند لایه - ژله رولی و ...پرداخته شده است و این روشهای درست کردن خیلی رواج پیدا کرده است.

در این مطلب طرز تهیه دسر با دانه انار و خلال پسته را که شامل ژله آلو ورا و خلال پسته و خامه و پودر ژلاتین و دانه انار و شیر و شکر و وانیل است را برایتان می نویسم  و امیدوارم این شکل جدید و زیبای ژله را که مناسب فصل پاییز و زمستان ( بخاطر فصلی بودن انار) است را تهیه کرده و از خوردن آن بعنوان یک دسر شیک و خوشمزه و هیجان انگیز بعد از غذا لذت ببرید و میل کنید.


ابتدا و برای شروع تهیه این دسر اناری خوشمزه ، از لایه شفاف دسر شروع می کنیم . برای این منظور یک بسته ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش حل می کنیم و هم می زنیم و برای بهتر حل شدن ظرف ژله را روی بخار کتری قرار می دهیم تا پودر ژله خوب در اب جوش حل شود و یکدست شود.سپس یک لیوان آب سرد به ظرف ژله اضافه می کنیم و ان را هم می زنیم تا مخلوط شود.


سپس در ادامه در این مرحله ، داخل یک ظرف مورد نظر را سلفون می کشیم حالا سه قاشق از ژله را داخل ظرف می ریزیم و ان را داخل یخچال قرار می دهیم تا ژله ببندد و وقتی ژله بست ان را از یخچال بیرون می آرویم و دانه های انار و خلال پسته را روی ژله می چینیم.


سپس در ادامه در این مرحله ، 3 قا شق دیگر ژله می ریزیم روی لایه قبلی و میگذاریم داخل یخچال تا ببندد و سپس روی ان را دانه انار و خلال پسته می ریزیم و این کار را تا سه لایه تکرار می کنیم.

 دسر با دانه انار و خلال پسته


سپس در ادامه در این مرحله قسمت سفید رنگ دسر را تهیه می کنیم و برای این منظور ، نصف بسته خامه را با دو لیوان شیر و وانیل داخل یک قابلمه ریخته و ان را روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم و مواد را هم می زنیم. وقتی مواد داخل قابلمه جوش آمد پس از جوشیدن شکر را به آن اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا شکر کاملا به مواد مخلوط شود و یکدست شود.


سپس در ادامه در این مرحله ، وقتی شکر حل شد مواد را از روی حرارت بر می داریم .سپس 2 قاشق غذاخوری آب جوش را داخل یک ظرف می ریزیم و 2 قاشق پودر ژلاتین را داخل ظرف می ریزیم و پودر ژلاتین را در اب جوش حل می کنیم و سپس پودر ژلاتین حل شده در اب را به مواد مرحله قبل اضافه می کنیم و با آن خوب مخلوط می کنیم.


سپس در ادامه در این مرحله ، مواد تهیه شده در مرحله قبل را روی آخرین لایه ژله می ریزیم و ظرف دسر را برای 5 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد و خودش را بگیرد.

 دسر با دانه انار و خلال پسته

سپس وقتی ژله بست ان را در یک ظرف مناسب بر می گردانیم و ان را برای عصرانه بعد از غذا میل می کنیم.نوش جان

دسر با دانه انار و خلال پسته

آخرین آموزش ها
برترین ها