haraj logo
جستجو

بامیه خوشمزه

مواد لازم :
آرد : 1لیوانآب : 1لیوانتخم مرغ : 4عددروغن : 4قاشق غذاخورینمک : به مقدارلازموانیل : یک قاشق چای خوریشکر : 3قاشق غذاخوری

 سلام. دوستان گلم، حال شما خوبه؟ چه خبر چیکار میکنین؟ هوای سرد به شما می چسبه یا نه؟ حواستون باشه که سرما نخورید. عزیزان دلم من باز هم برای شما یک بامیه خوشمزه آوردم.

و چند تا توصیه میکنم که حتما رعایت کنید تا در کارتان موفق باشید. 

اول اینکه حتما نهایت دقت و سعی خود را بکنید.

دوم اینکه حرارت را در حالت ملایم قرار بدین تا بامیه های شما نسوزد.

سوم اینکه بامیه بسیار خوش طعم است و برای این مدتی که هوا سرد است و شما بیشتر چای میل می کنید میتونید همراه با این چای بامیه هم میل کنید و لذت ببرید.

چهارم اینکه مواد بامیه را به صورت کامل مخلوط کنید و دغدغه ی برای اینکه زحماتتون هدر نره را نداشته باشید.

خب هاراجی های گل اگه که بامیه شما داخل شهد نرم شد و به اصطلاح خودمونی وا رف دلیلش اینکه شهد رقیق بوده است. پس بامیه ها را یکی یکی از شهد در بیارید بعدش شهد را کمی بجوشانید تا شهد بامیه مقداری ولرم بشه. سپس می تونید بامیه را داخل شهد قرار بدین. پس در این مورد اصلا نگران نباشید و غصه نخورید. فکر نکنید که همه چیز از دست رفته است اینگونه نیست فقط کمی دقت خودتان را بالاتر ببرید تا این چنین مشکل هایی برای شما دوستان من پیش نیاید. 

بامیه را بیشتر همراه با زولبیا در ماه مبارک رمضان در هنگام افطار و سحری میل می کنند. بسیاری از افراد هم علاقه خاصی به این بامیه دارند. یکی از این افراد هم خود من است که هیچ جوره نمیتونم از این بامیه بگذرم. برای همین هم همیشه ازش استفاده میکنم و در کنار دوستان و اشنایان نوش جان میکنم.

پس به شما هم توصیه میکنم که حتما از این بامیه استفاده کنید.

برخی می گویند که بامیه هایی که در مغازه ها به فروش می رسد کیفیت بسیار پایینی دارد و کهنه است و جرئت خرید نداریم.

این سایت هاراج این امکان را برای ما فراهم کرده است تا در کنار هم بتونیم دستور ها را برای هم بزاریم و دیگر نگران فاسد بودن مواد نباشیم.

پس میتونیم تمام غذاها و شیرینی و .. را در منزل درست کنیم. نگران هیچ چیز هم نباشیم.

از شما میخوام که نظرهاتون را برام بزارید. وقتی شما نظر بدین من هم میتونم چیز های بیشتری یاد بگیرم و لذت بیشتری هم ببرم. 

آشپز های محترمی که در این سایت هستند ما را بیشتر راهنمایی کنید. من بسیار بسیار مشتاقم که دستور هایی که قرار میدم را کامل ترش اگر هست در جریان قرار بگیرم.

شما هم در این مورد به من کمک کنید. راستی تا یادم نرفته کسانی که قند دارند کمتر از این بامیه ها استفاده کنید و هر از گاهی که دلتون خواست یه ناخنک بزنید. خدای نکرده راهی بیمارستان نشید و ما هم شرمنده شما بشیم. امیدوارم که همیشه ما را هم از دعای خیر خود بی بهره نزارید

که سخت محتاج دعایی هم دیگه هستیم. در کنار خانوادتون ان شاالله که لذت ببرید و خوش بگذرونید.

برو بریم سراغ دستور تهیه بامیه خوشمزه: 


آب و شکر و نمک و روغن را در قابلمه بریزید. روی حرارت ملایم قرار بدین تا به جوش بیاد. سپس وقتی به جوش اومد آرد را اضافه کنید. سپس با قاشق گلوله های آرد را باز کنید تا بهتر مغز پخت شوند. بعد از این از روی حرارت بردارید. حالا تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. حالا این خمیر را به صورت دقیق ورز دهید.

بامیه

بامیه


حالا وانیل را هم به آرد اضافه کنید. دوباره ورز دهید. حالا مقداری روغن در ماهیتابه بریزین. همان طور که گفتم حرارت در حالت ملایم باشد. بعد بامیه ها را از قیف خارج کنید و یکی یکی در روغنی که در ماهیتابه است قرار بدین.

دو طرف بامیه سرخ شود. دقت کنید که نسوزند.

بامیه


حالا بامیه ها را در داخل شهد بیندازید. سپس میتونید این بامیه ها هر گونه که سلیقه خودتان است تزیین کرده و مورد استفاده قرار بدین. 

عزیزانی هم که میخوان کمتر سرخ بشن میتونن اینکار را انجام بدن ولی به نظر من رنگ و طعم دلخواه همیشگی را دیگه بامیه ها ندارد. پس سعی کنید کسانی که نمیتونن بامیه را بخورند استفاده نکنند.

بامیه

آخرین آموزش ها
برترین ها