haraj logo
جستجو

سوپ خوشمره جو

مواد لازم :
پیاز متوسط : 1 عددنمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازمرب گوجه فرنگی : به مقدار لازمجو پوست کنده : 150گرمهویج : 2 عددسبزی جعفری : 100گرمشنسیل مرغ : 2عدد

سلام و صبح بخیر و خسته نباشید خدمت تهاراجعزیزان و دوستان حاضر در هاراج بانو های عزیز و دوست داشتنی .خیییییلی خییییییییلی خوشحاااال هستم در خدمت شما بانوهای محترم و بسیار عزیز و دوستان خوووبم هستم .امیدوارم روز بسیار زیبا و شاد و خوشحالی را شروع کرده باشین و سرشار از سلامتی و خوش عاقبت بخیری باشین.

عزیزان دوست داشتنی من امروز میخواهم یک غذای لذیذ و فوق العاده خوشمزه و و خییلی درجه یک و عااالی را بهتون اموزش بدم به نام سوپ خوشمزه جو که مطمئن هستم همه شما این پیش غذای لذیذ و بی نهایت خوشمزه را دوست دارین و از خوردنش لذت می برین و می تواند یک غذای کامل و مقوی برای شما عزیزان و دوست داران سوپ باشد که از خوردنش لذت ببرین .

پس با هم همراه می شویم و پیش می رویم برای اموزش دستور پخت این غذای خوش طعم و عااالی و صد البته بسیار مفید . خب اماااااااااااده اید ؟؟


در مرحله اول ابتدا یک عدد پیاز متوسط را به خوبی می شوریم و سپس در یک قابلمه کوچک به همراه مقداری روغن روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا پیازها سرخ و طلایی رنگ شوند و بعد از حدود چندین دقیقه از طلایی رنگ شدن پیاز ها به انها ادویه که شامل نمک و فلفل و زردچوبه هستش اضافه می کنیم و خووووب هم می زنیم تا مزه دار و طعم دار شوند .

 در ادامه مقداری رب گوجه فرنگی را حدود یک قاشق غذاخوری داخل قابلمه پیاز داغ می ریزیم و خوب هم می زنیم تا یکدست و مخلوط شود و سپس کنار می گذاریم .

سوپ خوشمزه جو


در مرحله دوم نوبت به ریختن جو پوست کنده می رسد که ابتدا جو را خوب پاک می کنیم و داخل قابلمه پیاز داغ می ریزیم و سپس به خوبی هم می زنیم و چهار الی پنج لیوان اب هم به داخل قابلمه می ریزیم و خوب هم می زنیم و اجازه می دهیم زیر حرارت کامل اجاق گاز بجوشد و اماده شود .

بعد در ادامه دو عدد هویج را به خوبی رنده می کنیم و سپس در قابلمه می ریزیم . بعد در ادامه سبزی جعفری را به اندازه دلخواه و به مقدار لازم داخل قابلمه سوپ می ریزیم و خوووووب هم می زنیم تا یکدست شود و همه مواد با هم مخلوط گردند .

 


در مرحله سوم حدود یک ساعت و نیم اجازه می دهیم تا سوپ جو با تهاراجمواد ریخته شده در ان اماده و پخته شود و جا بیفتد و سپس در ادامه گوشت مرغ را در یک ظرف جداگانه قرار می دهیم تا بجوشد و اماده شود . بعد از جوشیدن و اماده شدن و پخته شدن گوشت مرغ ان ها را به خوبی می شوریم و سپس با چنگال ریش ریش می کنیم و داخل قابلمه سوپ جو می ریزیم و کاملا هم می زنیم تا با مواد سوپ مخلوط شده و طعم دار و مزه دار گردد .

و بعد از اماده شدن سوپ جو ان  را داخل ظرفی ریخته تا سرد شود و سپس می توانیم بنا به سلیقه و هنر خودمان ان را با سبزی جعفری و یا با لیموترش تاره تزیییین کنیم . نووووووووش جاااااااااان .

حتی می توانیم برای خیییییلی خوشمزه شدن و طعم لذیذ و عالی سوپ بعد از سرد شدن به ان لیموترش تازه هم اضافه کنیم و میل نماییم .


می توانیم در صورت تمایل و بنا به ذایقه و سلیقه و هنر خودمان شلغم را همراه هویج رنده کرده و داخل سوپ جو بریزیم  و میل نماییم .


سوپ جو یک میان وعده خییییییلی عااالی برای بچه ها و بزرگسالان  در پایییز و زمستان هستش و یک غذای مقوی و کامل که با خوردن این غذای گرم و خوب خستگی طی روز را برطرف می کند و روز خوبی را برای ما در کنار خانواده و عزیزانمان رقم می زند . و می تواند باعث رفع سرماخوردگی و حفظ سلامتی و شادابی بدن و باعث تقویت انرژی بدن و حفظ تندرستی افراد شود .


سوپ به دلیل ارزش غذایی فراوانی که دارد در اکثر موارد به عنوان پیش غذا در کنار غذای اصلی قرار می گیرد و تقریبا بر روی تمام سفره های ایرانی می توانیم این پیش غذای عالی را به راحتی  دید و لذت برد .

سوپ خوشمزه جو

آخرین آموزش ها
برترین ها