haraj logo
جستجو

خوراک قلوه

مواد لازم :
قلوه گوساله : 3 عددجعفری : به مقدار کمسیب زمینی : 250 گرمبرگ کاهو : 6 عددنمک و فلفل : به مقدار دلخواه

قلوه ها را شسته و پوست اطراف آن رو رگ های خونی را جدا کنید و سپس خشک کنید. سپس آنها را بخارپز کنید. بدین صورت که در ظرفی گود 2 لیتر آب بریزید و ظرفی مشبک مانند آبکش روی آن قرار دهید و قلوه ها را درون آبکش بریزید و حرارت شعله را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس روی آبکش بگذارید تا قلوه ها بخارپز شوند.

18 دقیقه زمان مناسبی برای پخت قلوه است. هر چه زمان پخت بیشتر شود، قلوه ها سفت میشنود. سپس آنها را به صورت گرم به قطعات یکسان و ضخامت حدود یک سانتیمتری برش بزنید و روی آنها مقداری پودر دارچین و نمک و فلفل بریزید تا خوش طعم شوند. سیب زمینی ها را پوست بگیرد و به صورت مکعبی خورد کنید و سرخ کنید. برای سرو ابتدا برگهای کاهو شسته و خشک شده را درون یک دیس پهن کنید و قطعات قلوه را کنار هم بچینید و اطراف آنها را سیب زمین سرخ شده بریزید و با برش های گوجه فرنگی و مقداری گشنیز تزیین کنید. این غذا با نون یا همراه با یک سالاد فصل میتواند یک وعده غذایی کاملی باشد.

خوراک قلوه

آخرین آموزش ها
برترین ها