haraj logo
جستجو

خرما شکم پر

خیلی از روش های تزیین خرما رو قبلاً آموزش دادیم. در اینجا میخوایم نوع دیگه ای از خرمای مجلسی رو آموزش بدیم: خرما شکم پر که در اون از پنیر خامه ای و گردو استفاده میشه. شوری پنیر و شیرینی خرما در کنار هم طعم خیلی خوبی ایجاد میکنه. میتونید این خرما رو برای مراسم های مختلف تهیه کنید.

مواد لازم :
خرما خشک 30 عددپنیر خامه ای نرم شده 110 گرمگردو تست و خرد شده 1/2 فنجانآب پرتقال 1 قاشقعسل 1 قاشقپوست رنده شده 1 لیمو سنگی

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۱۵ دقیقه

برای : ۱۵ نفر

تصویر خرما شکم پر تزئینی

 

طرز تهیه خرما شکم پر تزئینی

 

1- خرما را از یک طرف چاک دهید و باز کنید. هسته خرما را بیرون بیاورید.

 

2- در یک کاسه پنیر خامه ای را بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا نرم و کرمی شود. عسل و آب پرتقال را اضافه کنید و بار دیگر بهم بزنید. پوست لیمو رنده شده و نصف گردوهای خرد شده را اضافه کنید.

 

3- مواد را داخل قیف بریزید. اگر هم قیف نداشتید، مواد را داخل یک گوشه از کیسه فریزر بریزید و نوک آن را سوراخ کنید. داخل خرماها را با مواد داخل قیف پر کنید. اگر دوست داشتید روی آن را با پوست لیمو رنده شده اضافی و یا پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید.

 

بهتر است قبل از سرو آنها را در یخچال نگهداری کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها