haraj logo
جستجو

کوکیز خرمایی

مواد لازم :
روغن صاف قنادی : 150 گرمآرد سفید : 300 گرمپودرقند : 70 گرمتخم مرغ : یک عددخامه : 20 گرمزعفران دمکرده : به مقدار لازموانیل : به مقدار لازمخرما : 300 گرمدارچین : یک قاشق مربا خوریکره : 10 گرم


ابتدا روغن صاف رو با پودر قند با دور تند هم می زنیم تا کاملا بافتش پوک بشه و فرم بگیره. بعد تخم مرغ رو بهش اضافه می کنیم و باز خوب هم می زنیم تا یک دست میشه. خامه و وانیل رو هم به ترکیب مون اضافه می کنیم و خوب ترکیب می کنیم. آرد سفید رو الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. در آخر کمی زعفران دم کرده به ترکیب اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا خمیر مون رنگ طلایی بگیره و از بی روحی و سفیدی در بیاد. خمیر رو به مدت نیم ساعت می ذاریم داخل یخچال تا سرد بشه. این خمیر باید سرد نگه داشته بشه تا حالت منسجم داشته باشه و خورد نشه.

کوکیز خرمایی



خرما ها مون رو پوست می گیریم و هسته ها شونو جدا می کنیم و خرما رو به همراه کره تفت می دیم تا خرما نرم بشه و به راحتی بشه لهش کرد و یک دست کرد. خمیر رو از یخچال در میاریم و با وردنه باز می کنیم. بهترین قطر برای خمیر 3 میلی متر هست. خمیر رو با کاتر قالب می زنیم. خمیر ها رو داخل سینی فر می چینیم و می ذاریم داخل فری که از قبل با دمای 220 درجه سانتی گراد داغ شده به مدت 10 دقیقه بمونه.

 



سینی رو از فر در میاریم و می ذاریم تا تا خنک بشن. بعد با کمی شکلات آب شده روی بیسکوییت ها رو تزیین می کنیم. بین بیسکوییت ها رو از مواد خرما مون می مالیم. بیسکوییت ها رو روی هم فیکس مس کنیم. میذاریم تا خودشئن رو بگیرن. بعد سرو می کنیم.

کوکیز خرمایی

آخرین آموزش ها
برترین ها