haraj logo
جستجو

توپک خرمایی

مواد لازم :
خرما : 25عددکره : 20گرمدارچین : نصف قاشق چایخوریپودر هل : یک سوم قاشق چایخوریزنجبیل : یک چهارم قاشق چایخوریگردو خرد شده : 10گرمپودر نارگیل : 1 قاشق غذاخوریکنجد : 1 قاشق غذاخوری

امروز برای شما دوستان عزیز هاراجی یک دسر یا میان وعده ی عالی و پرانرژی را آموزش خواهم داد. بدون شکر و مواد مضر و در عین حال مقوی و خوشمزه هستند و انرژی خوبی می دهند. هر کدام از توپک ها بسته به اندازه شان حدود 50 تا 80 کیلو کالری دارند.


ابتدا پوست و هسته خرماها را بگیرید. سپس در تابه ای با کره آن ها را خوب تفت دهید به قدری که خرماها کاملاً نرم شوند. ( مراقب باشید آن قدر هم سرخ نشوند که بسوزند)


در مرحله دوم پودر دارچین، پودر هل و نیز پودر زنجبیل را به خرماها اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس گردوهای خردشده را نیز اضافه کرده و اندکی تفت دهید و با هم مخلوط کنید.


سپس تمام مواد را داخل مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید. می توانید این کار را با گوشت کوب برقی نیز انجام دهید.


وقتی خمیر یکدست آماده شد. کف دستهای تان را خیس کنید تا مواد به دست هایتان نچسبد. بعد از خمیر به دست آمده تکه های کوچک برداشته و در کف دست به صورت توپکی گرد  در آورید.



توپک ها را به دلخواه خود در پودر نارگیل، کنجد و یا مغزهای خردشده بغلتانید و تمام. توپک ها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

 توپک خرمایی

آخرین آموزش ها
برترین ها