haraj logo
جستجو

سالاد سیب دانمارکی

مواد لازم :
سیب درشت : 1 عدد کاهو : 4 برگ تازه مغزگردو : نصف پیمانه سس مایونز : به مقدار دلخواه لیمو : 1 عدد نمک و فلفل : به مقدار کافی

سیب غذای روح و جسم است! قلب را آرامش می بخشد و اعصاب را تقویت می کند. هرکس که سیب را ناشتا و یا قبل از ناهار به صورت سالاد میل کند جذب سموم به بدن را از خود دور می کند. مبتلایان به زخم معده باید حتما سیب را در رژیم غذایی خود لحاظ کنند و آن را رنده کنند و یا تکه کرده و بدون پختن میل کنند. سیب با آن که شیرین است ولی برای مبتلایان به مرض قند ضرر ندارد همچنین مفرح و اشتها آور هم هست.

 


ابتدا یک عدد سیب درشت(به هر رنگی که باشد فرقی نمی کند) را شسته و هلالی خرد کنید.

سالاد دانمارکی


4 عدد برگ کاهو را هم شسته و بگذارید آب اضافی آن برود و سپس خرد کنید.

سالاد دانمارکی


سپس مغزهای گردو را هم اندکی با ضربه خرد کنید.


یک عدد لیمو را قاچ کنید و آب آن را روی تکه های سیب بریزید(آب لیمو مانع تیره شدن رنگ سیب می شود).


همه اجزا سالاد را در یک ظرف روی هم بریزید و ظرف را در یخچال بگذارید تا سالاد سرد شود. پس از نیم ساعت از یخچال بیرون بیاورید در ظرف مناسب سرو کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.


سس مایونز را روی کل سالاد نریزید بلکه در ظرف مناسب سس ریخته و در کنار سالاد سرو کنید. نوش جان همگی

سالاد دانمارکی 

آخرین آموزش ها
برترین ها