haraj logo
جستجو

خورش مرغ کاری

مواد لازم :
ادویه کاری : 3قاشق غذاخورینمک و فلفل : به مقدار لازمپودر زنجبیل : 2 قاشق مرباخوریسبزی دلمه : 2 قاشق مربا خوریپیاز : 1 عددسیر : 3 حبهآب مرغ : یک لیوانسبزی دلمه : 3 عددپودر پاپریکا : 1 قاشق مربا خوریشیر : نصف لیوانخامه : دو قاشق غذاخوریگوجه : به مقدار لازمران یا سینه مرغ : به مقدار لازم

 خورشت مرغ کاری

طرز تهیه خورش مرغ کاری، یک خوراک خوشمزه با طعمی متفاوت و کمی تند.


ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم. وقتی سرخ شد و کمی طلایی شد  ادویه هارا مخلوط می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا بوی آن ها آزاد شود و کمی خوش طعم تر شود. بعد آب مرغ را اضافه می کنیم و بعد گوجه هایی که ریز خرد کردیم را اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد.

 خورشت مرغ کاری


حال این مواد را یا در مخلوط کن میریزم که یکدست شود یا از گوشت کوب برقی استفاده می کنیم فرقی ندارد.


الان نوبت اضافه کردن مرغ است (هم از رون می شود استفاده کرد هم سینه مرغ. مدت زمان پخت سینه ی مرغ کوتاه تر است و غذای ما زودتر حاضر می شود. ). مرغ ها را داخل سس تفت می دهیم و در اخر شیر و خامه را در یک ظرف خوب مخلوط می کنیم و داخل مواد مان می ریزیم و هم می زنیم تا کاملا یک دست شود. بعد کمی نمک و پاپریکا به مواد اضافه کنید. بگذارید مرغ ها کامل بپزد. اگر مرغ هارا یه قطعات کوچک خرد کنید سریع تر می پزد.

این غذا را هم می شود با برنج سرو کرد هم نان. 

برای طبخ برنج دو پیمانه برنج را دو ساعت خیس کنید همراه با نمک. و بعد آن را آبکش یا کته کنید و میل کنید.

خورشت مرغ کاری

خورشت مرغ کاری

آخرین آموزش ها
برترین ها