haraj logo
جستجو

مربا خیار

 

مواد لازم :
خیار 1 کیلوگلاب 1/2 پیمانهشکر تقریبا 2 کیلوآهک به میزان کم

مدت زمان آماده سازی : ۳۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۶۵ دقیقه

زمان کل : ۱۰۰ دقیقه

عکس مربا خیار

مربا خیار

 

طرز تهیه: برای تهیه این مربا از خیارهای ریز و بدون تخمه استفاده کنید. آنها را شسته و پوست آنها را بگیرید. خیارها را در آب آهک صاف شده به مدت 2 ساعت بگذارید. سپس آنها را دو سه بار بشوئید.

 

آب مربا را به جوش آورده و خیار را به مدت 5 دقیقه در آن بجوشانید. قابلمه را خالی کنید و مجددا در آن آب بریزید و به جوش بیاورید. خیارها را در آن بریزید تا نیم پز شود. کمی زاج کوبیده در آن بریزید و بلافاصله از روی حرارت بردارید و در آبکش بریزید و چندبار روی آن آب سرد بگیرید.

 

خیارها را در پارچه صاف و سفیدی چیده و آبش را بگیرید. آنها را در آب شکر بر روی شعله ملایم بپزید. هنگامی که خیارها پخته شدند، مقداری گلاب روی آنها بریزید و چند جوش که زد، از روی شعله بردارید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها