شنیتسل خرچنگ
مواد لازم :
گوشت خرچنگ 2 لیوانزنجبیل 1 قاشق چایخوریروغن زیتون 2 قاشق غذاخوریآبلیمو 2 قاشق غذاخوریسس مایونز 2 قاشق غذاخوریآرد سوخاری،نمک، فلفل به مقدار لازم
مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه
زمان کل : ۴۵ دقیقه

شنیتسل خرچنگ
طرز تهیه : گوشت خرچنگ ، سس مایونز ، پودر زنجبیل ، روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا بافتی یکدست پیدا کند.
از مایه خرچنگ بردارید و به شکل گرد کف دست تان شکل دهید سپس در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح مواد به آرد آغشته شود. شنیتسل های آماده را داخل ظرف قرار دهید و روی انها را با نایلون فریز بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا طعم ها جذب هم شوند.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . شنیتسل ها را داخل ماهیتابه بگذارید و با حرارت ملایم سرخ کنید سپس در ظرف بکشید و بهمراه سالاد سرو کنید.
نکته ها : میتوانید به جای خرچنگ از گوشت ماهی یا مرغ هم استفاده کنید ( ماهی را چرخ یا ریز خرد کنید ).