haraj logo
جستجو

مربای گل گاو زبان

بعضی گیاه ها هستن که علاوه بر طعم عالی که دارن به خاطر خواص دارویی و درمانی بی نظیرشون مورد توجه خیلی از افراد قرار گرفتن. گل گاو زبان یکی از اون گیاه های معروفه که غنی ترین منبع اسیدهای چرب و مواد معدنیه. این گیاه خودرو دارای مقادیر زیادی پتاسیم و کلسیمه و برای درمان خیلی از بیماری ها، پوست و مو مفیده. اما از همه ی این ویژگی ها که بگذریم، خاصیت آرام بخش گل گاو زبان باعث شده خیلی افراد به روش های مختلف از اون استفاده کنن. اغلب افراد گل گاو زبان را به صورت دم کرده استفاده می کنند یا عرق این گیاه رو میگیرن و روش های دیگه ی استفاده از این گیاه رو بلد نیستن. شاید جالب باشه بدونید که می تونید با این گیاه پر خاصیت مربا درست هم کنین و هر روز صبح با خوردن اون آرامش کل روزتون رو به دست بیارید. اگر به دنبال درست کردن مربای خاص هستین پیشنهاد می کنم مربای گل گاو زبان رو حتما امتحان کنید تا هم از خواص بی نظیر مربای گل گاو زبان بهره مند بشید و هم طعم عالی اون رو بچشید. البته درست کردن مربا با یک گیاه اون قدر هم کار عجیبی نیست و سال هاست افراد با طرز تهیه مربای گل محمدی یا مربای بهار نارنج آشنا هستن. طرز تهیه مربای گل گاو زبان هم خیلی راحته و اگه مطابق دستوری که بهتون میگیم پیش برید میتونید خیلی راحت اون رو درست کنید. با ما همراه بشید تا ببینیم این مربای خوشمزه چطوری درست میشه:

مواد لازم :
آب 2 پیمانهشکر 2 پیمانه  لیمو عمانی 2 عدد   گل  گاو زبان 250 گرم   آب لیمو تازه  ۱ قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۰ دقیقه

زمان کل : ۴۵ دقیقه

عکس  مربای گل گاو زبان

 

تصویر مربای خوشمزه

 

طرز تهیه مربای گل گاو زبان

 

مرحله اول: آماده کردن گیاه گل گاو زبان

ابتدا گل گاو زبان ها را خوب بشورید تا خاکش برود. اگر آن ها را به صورت باز تهیه می کنید می توانید از شب قبل در آب سرد خیس کنید تا گل و لای آن خارج شود. بعد از آن که گل گاو زبان ها کاملا تمیز شدند، آن‌ها را در قابلمه ریخته و بجوشانید.

 

طرز تهیه مربا گل محمدی تبریز

مرحله دوم: طرز تهیه شربت مربای گل گاو زبان

برای تهیه شربت مربای گل گاو زبان یک پیمانه آب را به همراه شکر روی شعله ی متوسط قرار دهید تا بجوشد. لیمو عمانی ها را هم که از چند ساعت قبل خیس کرده اید با چنگال سوراخ کرده و به شربت اضافه کنید. اجازه دهید شربت بجوشد و کشدار شود.

 

مرحله سوم: آماده سازی مربای گل گاو زبان

گل گاو زبان های پخته شده را با همان مقدار آبی که از آن ها باقی مانده به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود ۲۰ دقیقه به همراه شربت بجوشد و قل بزند. در این مدت اصلا آن را هم نزنید چون شربت شما شکرک می زند. در آخر آب لیمو تازه را به مربای خود اضافه کنید و لیمو عمانی ها را خارج کنید تا تلخ نشود.

مربای گل گاو زبان شما آماده است. می توانید آن را در شیشه بریزید و هر زمان خواستید نوش جان کنید.

 

نکات کلیدی طرز تهیه مربای گل گاو زبان

می توانید از پره های لیمو عمانی هم برای این کار استفاده کنید.

درست کردن این مربا به کمی صبر و حوصله نیاز دارد. دقت کنید که اگر گل گاو زبان ها قبل از اضافه شدن به شربت خوب پخته و نرم نشوند تمام زحمات شما به هدر می رود. در نتیجه حتما قبل از آن که آن ها را به شربت اضافه کنید دقت کنید که خوب پخته شده باشند.

می توانید به مربای خود در حین پخت، عصاره ی هل یا وانیل نیز اضافه کرده و آن را خوش عطرتر و خوش طعم تر کنید.

_ برای پختن گل گاو زبان می توانید آن ها را بعد از شستن داخل قوری آب جوش بریزید و چند ساعت روی کتری قرار دهید تا کاملا نرم شود.

 

تصویر  مربای گل گاوزبان

تصاویر از: @samin_homemade-jam و @mousavifoodind

آخرین آموزش ها
برترین ها