haraj logo
جستجو

کوپه

مواد لازم :
بادم : اعددسینه مرغ : اعدد بزرگزرشک : 2قاشقگردو خرد شده : 1قاشقزرد چوبه : به مقدار لازمنمک : به مقدار لازمرب گوجه : به مقدار لازمبرنج : 2لیوانسیب زمینی : 1عدد متوسطزرده تخم مرغ : 1عددبادمجان : 1عددپیاز : 1عددپیاز : 1عدد

سلام . امروز میخوام دستور یه کوپه خوشمزه رو براتون بگم . کوپه  یا همون گردالی های خوشمزه از جمله غذاهای محلی استان های غربی کشور از جمله کرمانشاه و دزفول هست.


سینه مرغ رو با ادویه بزارید تا آبپز بشه .بادمجون رو بصورت نگینی کوچیک خورد میکنیم  و نمک میزنیم و میزاریم کمی بمونه. مرغ آبپز شده رو ریش ریش کرده و با پیاز تفت میدیم و ادویه(نمک زرد، چوبه، رب گوجه) رو اضافه میکنیم و بعد از تفت مرغ  بادمجون های نگینی شده رو ابکش کرده و به مرغ اضافه میکنیم. در ظرف رو قرار میدیم تا بادمجون خوب نرم بشه و پخته بشه . زرشک و گردو رو اضاف میکنیم . حواستون باشه زرشک خیلی سیاه نشه. مواد داخل کوپه آمادس.

کوپه


برنج را به شیوه کته با نمک و بدون روغن پخته و خوب له میکنیم سپس سیب زمینی پخته شده و له شده رو با زرده تخم مرغ به آن اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا یک دست شود . یه خمیر چسبناک بدست میاد.

یه ظرف آب بزارید کنار دستتون و کف دستتون رو خیس کنید و یه گلوله از خمیر رو کف دستتون پهن کنید و مقداری از مایه آماده شده رو داخل خمیر قرار بدین .

کوپه

بعد از پیچیدن خمیر گلوله های آماده رو توی آرد سوخاری (ارد معمولی هم میتونید استفاده کنید)غلط بدید و سرخ کنید .غذا آمادس نوش جان


مواد استفاده شده داخل کوپه دل خواه است و میتونید به سلیقه خودتون تغییرش بدید. مثلا پنیر پیتزا اضافه کنید تا کوپه شما موقع خوردن کش بیاد یا اینکه قارچ و گوشت رو جایگزین مرغ کنید. همچنین میتونید از سبزی های معطر یا سیر استفاده کنید.

کوپه

آخرین آموزش ها
برترین ها