haraj logo
جستجو

کلوچه گردک

 

مواد لازم :
آرد برنج 300 گرمآرد گندم 300 گرمخاکه قند 300 گرمزنجبیل 30 گرمکره یا روغن جامد  300 گرمبکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوریزعفران دم کرده برای تزئین

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۵ دقیقه

زمان کل : ۵۰ دقیقه

برای : ۲۰ نفر

عکس شیرینی گردک

 

 

شیرینی گردک

 

 

 

عکس

 

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره یا روغن جامد را روی حرارت آب کرده و خاکه قند را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خاکه قند در روغن حل شود.

 

آرد گندم ، آرد برنج ، بکینگ پودر و زنجبیل را مخلوط کنید ، قاشق قاشق مخلوط آرد را به خاکه قند حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید ، پس از اینکه تمام مواد آردی را اضافه کردید شروع به ورز دادن نمائید.

 

انقدر خمیر را ورز دهید تا به روغن بیافتد ، پس از به روغن افتادن خمیر را به مدت 2 ساعت کناری قرار دهید تا استراحت کند.

 

پس از 2 ساعت مجدد خمیر را ورز دهید و پس از ورز دادن از خمیر تکه هایی به اندازه یک پرتقال جدا کنید ، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و هر تکه خمیر را با وردنه خوب باز کنید تا دایره ای به قطر نیم سانتیمتر شود.

 

کف سینی فر تمام دایره های خمیری را بچینید ، روی شیرینی ها را با چنگال طرح بزنید سپس درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 15 20 دقیقه قرار دهید.

 

پس از اینکه رنگ شیرینی ها تغییر کرد و پخته شد از فر خارج کنید و با زعفران دم کرده رویش طرح دلخواه بکشید و در ظرف مناسب سرو نمائید.

 

نکته ها : میتوانید خمیر را با قالب هایی که دارید قالب های متنوعی بزنید ، برای روی این شیرینی ها میتوانید علاوه بر زعفران دم کرده از رنگ های خوراکی یا شکلات آب شده و استفاده کنید.

کوکی زنجبیلی

 

این شیرینی ها را در جای خشک و خنک میتوانید به مدت 6 ماه نگهداری کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها