haraj logo
جستجو

ساندویچ سرد

بعضی مواقع هست که دنبال غذای سرد هستیم. مثلاً وقتی تعداد زیادی مهمون داریم و میخوایم از قبل غذا رو آماده کنیم تا وقتی مهمون ها رسیدن دیگه نگران غذا نباشیم. بتونیم با خیال راحت به پذیرایی و سرگرم کردن مهمونهامون برسیم. یا وقت هایی که میخوایم بریم سفر یا پیک نیک. میتونیم تعدادی ساندویچ ژامبون درست کنیم که هم خیلی ساده است و هم خوشمزه. تازه اگه از ژامبون مرغ خونگی استفاده کنیم سالم هم هست. سبزیجات استفادهد شده داخل این ساندویچ کلاب رو میشه به دلخواه تغییر داد. مثلا میتونید داخلش از گوجه ورقه شده یا خیار شور هم استفاده کنید. این شما و این هم طرز تهیه کلاب ساندویچ ژامبون.

مواد لازم :
ژامبون مرغ یا گوشت 4 ورقه کرفس خرد شده 1/2 لیوان پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری زیره سبز 1/4 قاشق چایخوری کاهو 2 برگ  سس مایونز 4 قاشق غذاخوری نان تست 8 عدد

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۱۰ دقیقه

عکس ساندویچ کالباس

 

طرز تهیه ساندویچ ژامبون سرد

 

1- ژامبون را با چاقو به نوارهای باریکی برش بزنید.

2- کاهو را ریز خرد کنید و با کرفس و پیازچه خرد شده مخلوط کنید (از ساقه و برگ داخلی و جوان کرفس که زرد رنگ است استفاده کنید).

3- روی نان های تست سس مایونز بریزید و با قاشق خوب پخش کنید.

4- مقداری زیره سبز روی سس بپاشید. روی هر نان مقداری ژامبون خرد شده قرار دهید.

5- سپس مخلوط کاهو، کرفس و پیازچه را روی مواد بریزید و روی آن را با نان تست بپوشانید. سپس از وسط به شکل مثلثی برش بزنید و سرو کنید.

نکته ها : میتوانید از نان باگت به جای نان تست استفاده کنید. همچنین میتوانید از سس سفید رقیق شده با ماست یا پنیر خامه ای به جای سس مایونز استفاده نمایید.

طرز تهیه هات داگ با گوجه، مریم گلی و چاشنی پیاز

 

آخرین آموزش ها
برترین ها