haraj logo
جستجو

تارتلت نارگیلی

مواد لازم :
آرد سفید : 155 گرمکره : 85 گرمپودرقند : 35 گرمپوست لیمو ترش : به مقدار لازمزرده تخم مرغ : نصف یک عددشیر : یک و نیم قاشق غذا خوریپودر نارگیل : 300 گرمسفیده تخم مرغ : 4 عددپودرقند : 187 گرمپودر تار تار : نصف قاشق چای خوری


ابتدا کره رو از یخچال در میاریم و می ذاریم تا نرم بشه. آرد مون رو به خوبی با الک ریز سه بار الک می کنیم تا گلوله نداشته باشه. وقتی کره نرم شده آرد مون رو بهش اضافه می کنیم و با نوک انگشت به آرومی هم می زنیم تا آرد و کره به خوبی با هم مخلوط بشن و حالت پودر به خودشون بگیرن. وقتی به این مرحله رسیدیم حالا پودر قند رو با الک به خوبی چند بار الک می کنیم تا یک دست بشه و گلوله یا تکه قند داخلش نباشه.حالا سی و پنج گرم پودر قند رو به مخلوط مون اضافه می کنیم. و باز هم می زنیم. 

پوست لیمو ترش رو رنده می کنیم و به مخلوط مون اضافه می کنیم و باز هم می زنیم. نصف زرده تخم مرغ مون رو هم اضافه می کنیم و هم می زنیم وقتی مواد خوب ترکیب شد شیر سرد مون رو به مخلوط اضافه می کنیم و باز هم می زنیم. خمیر مون که یک دست و لطیف شد حالا به مدت نیم ساعت می ذاریم توی نایلون و می ذاریم توی یخچال تا استراحت کنه و خمیر خودش رو بگیره.

اگر می خوایین که شیرینی رو به مدت طولانی تری نگه دارین از مارگارین استفاده کنید ولی اگه توی دو هفته شیرینی رو تموم می کنید از کره استفاده کنید. چون مدت ماندگاری مارگارین بیشتر از کره هست و کره زود خراب میشه.

خمیر رو به آرومی هم بزنید تا خمیر لطافتش رو از دست نده و با کیفیت باشه.


خمیر رو بعد از نیم ساعت استراحت از یخچال درش میاریم. اگر خمیر سفت بود می ذاریم تا کمی نرم بشه و قابل انعطاف باشه. اگر نرم بود که شروع به کار با خمیر می کنیم. خمیر رو بین دو تا نایلون قرار می دیم و با وردنه به آرومی خمیر رو باز می کنیم. قطر مناسب حدود سه میلی متر هست. وقتی که خمیر رو باز کردیم و آماده شد نایلون رو از زیر خمیر جدا می کنیم و قالب تارت رو زیر خمیر قرار می دیم. خمیر رو به اندازه قالب تارت برش می زنیم و توی قالب ها رو با روغن چرب می کنیم و خمیر رو توی قالب ها می ذاریم و با چنگال روش رو سوراخ می زنیم. 

تارتلت نارگیلی

تارتلت نارگیلی

برای مواد میانی تارتلت ها مون ابتدا به ازای هر سفیده تخم مرغ یک هشتم قاشق چای خوری پودر تار تار می ریزیم. سفیده های تخم مرغ رو توی ظرف مناسب می ریزیم و نصف قاشق چای خوری پودر تار تار بهش اضافه می کنیم. با هم زن برقی و با دور تند سفیده ها رو هم می زنیم تا فرم بگیره و وقتی ظرف رو بر می گردونیم سفیده ها سر جای خودشون بمونن و نریزه.

حالا صد و پنجاه و دو گرم پودر قند رو به سه قسمت تقسیم می کنیم و در هر مرحله کم کم به مخلوط اضافه می کنیم. اگر همه رو با هم ترکیب کنیم سفیده های تخم مرغ آب می ندازه و خراب میشه. با نیم دوم پودر قند ها وانیل رو ترکیب می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به خوبی ترکیب بشه. پودر نارگیل رو هم با نیمه آخر پودر قند ترکیب می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. از مواد میانی داخل خمیر ها می ریزیم و قالب ها رو داخل سینی فر می چینیم.

تارتلت نارگیلی


فر رو از قبل با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سینی فر رو داخل فر قرار می دیم و اجازه می دیم تا به مدت پونزده دقیقه سینی داخل فر بمونه تا تارتلت ها مون به خوبی بپزن و رو شون طلایی بشه.

بعد از گذشت مدت زمان لازم پخت تارتلت ها سینی رو از داخل فر در میاریم و می ذاریم تا تارتلت ها مون خنک بشن. وقتی تارتلت ها خنک شدن اون ها رو از داخل قالب تارت در میاریم و توی ظرف مناسب می چینیم. تارتلت ها رو می تونیم توی یخچال به مدت یک هفته نگه داریم. 

برای تزیین روی تارتلت ها می تونید از کمی پودر پسته و غنچه گل سرخ استفاده کنید.

تارتلت نارگیلی

آخرین آموزش ها
برترین ها