haraj logo
جستجو

حلوای نارگیلی

مواد لازم :
آرد : 250 گرمکره : 150 گرمپودرقند : 150 گرمپودر هل : یک قاشق چای خوریپودر نارگیل : 150گرم


ابتدا آردمون رو الک می کنیم و توی ماهی تابه بدون روغن تفت می دیم تا از خامی در بیاد. نیاز نیس رنگ آرد تغییر کنه. همین که بوی خامی آرد رفت کافیه. مجدد الک می کنیم و به ماهی تابه بر می گردونیم. کره رو اضافه می کنیم و خیلی کم تفت می دیم تا کره به خورد آرد بره. زیر حرارت رو خاموش می کنیم.


آرد و کره رو که از روی حرارت برداشتیم حالا بهش پودر قند و هل رو اضافه می کنیم. پودر نارگیل مون رو حتما آسیاب می می کنیم تا بهتر بشه منسجمش کرد. پودر نارگیل آسیاب شده رو هم بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. حلوا رو خوب منسجم می کنیم و فشار میدیم تا مثل خمیر به هم بچسبه.


بعد از فشرده کردن مواد حلوا حالا توی نایلون میذاریم و با وردنه باز می کنیم. روش رو پودر قند می پاشیم و می ذاریم تا یک ساعت بمونه. بعد از یک ساعت با قالب مخصوص قالب می زنیم و روش رو پودر نارگیل می زنیم و می ذاریم یخچال تا خودش رو بگیره. 

حلوای نارگیلی

حلوای نارگیلی

اگر دوست داشتیه باشید می تونید مواد حلوا رو نصف کنید می تونید کمی پودر کاکائو رو بهش اضافه می کنیم و دو رنگ درستش کنید. می تونید به جای کره از روغن جامد اضافه کنید. می توتید از پودر پسته هم برای تزیینش اضافه کنید. این حلوا خیلی لذیذ هست و راحت میشه برای میان وعده هم استفاده کرد.

حلوای نارگیلی

آخرین آموزش ها
برترین ها