haraj logo
جستجو

کوکو تره تبریزی

مواد لازم :
تره : 500 گرمتخم مرغ : 3 عددسبزی دلمه : 1 قاشق غذاخورینمک فلفل زردچوبه : مقدار کافیروغن مایع : مقدار کافیپیازچه : 100 گرمزرشک : 2 قاشق غذاخوری

کوکو تره از نظر شکل ظاهری و رنگ خیلی شبیه به کوکو سبزی می باشد و بسیار شبیه آن درست می شود. ولی سبزیهایی که در این کوکو  استفاده می شود فقط شامل تره و پیازچه و در صورت تمایل سیر و اسفناج می باشد. اما سبزیهای استفاده شده در کوکو سبزی شامل گشنیز و پیازچه و تره و جعفری و ریحان و ترخون می باشد .کوکو تره تبریزی چون خیلی راحت و آسان درست می شود و غذایی بسیار کم هزینه و ارزان  است و در زمان بسیار اندک درست می شود برای زمانی که وقت کافی برای آشپزی ندارید و یا حوصله پخت و پز ندارید و نیز بیشتر برای وعده غذایی شام و همراه با نان مناسب است و برای زمانی که مجالس و مهمانی دارید بیشتر این غذا، بعنوان پیش غذا مناسب است. به این کوکو در صورت تمایل می توان کمی گردو خرد شده نیز اضافه کرد ، که طعم غذا را خوشمزه تر می کند و کاملا اختیاری است. یک نکته مهم در اینکه در تهیه انواع کوکو این است که در صورتی که می خواهید کوکوی شما پف بیشتری داشته باشد باید تعداد تخم مرغهایی که استفاده می کنید را افزایش دهید.در اینجا طرز تهیه کوکوی تره با پیازچه و زرشک را برایتان توضیح می دهم.


برای شروع و در ابتدا سراغ ماده اصلی این کوکو همانطور که از نام آن پیداست یعنی تره می رویم و در ابتدای کار 500 گرم تره را به مدت نیم ساعت در آب و نمک می خوابانیم و چند بار آن را می شوریم و ضد عفونی میکنیم. سپس تره را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا آب اضافی آن گرفته شود. 


سپس در این مرحله تره شسته شده را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو و یا ساطور آن را به صورت خیلی خیلی ریز خرد می کنیم. و تره خرد شده را داخل یک کاسه می ریزیم.


سپس در این مرحله 100 گرم پیازچه را نیز با اب می شوریم و آنها را به صورت خیلی ریز با چاقو خرد می کنیم و به کاسه حاوی تره خرد شده اضافه می کنیم ( اضافه کردن پیازچه به کوکوی تره طعم تند تری می دهد اما اختیاری است و می توان ان را حذف کرد).



سپس در این مرحله به تره های خرد شده  و پیازچه های خرد شده داخل کاسه نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم اضافه می کنیم و ادویه ها را با تره های خرد شده  و پیازچه ها مخلوط می کنیم و هم می زنیم.

کوکو تره تبریزی



 سپس در این مرحله 2 قاشق غذاخوری زرشک را که قبلا نیم ساعت در آب خیسانده بودیم به مواد داخل کاسه ( پیازچه و تره خرد شده) اضافه می کنیم( اضافه کردن زرشک اختیاری است اما کوکو را خوشمزه تر می کند).



سپس در این مرحله 3 عدد تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه می شکنیم و با چنگال زرده و سفیده ان را خوب با هم مخلوط می کنیم. سپس زرده و سفیده همزده را به کاسه حاوی تره و پیازچه خرد شده اضافه می کنیم و با مواد قاطی می کنیم.اکنون مایه کوکوی ما آماده است.



سپس در این مرحله داخل یک ماهی تابه کمی روغن مایع می ریزیم و تابه را روی شعله گاز می گذاریم و وقتی روغن خوب داغ شد مواد کوکوی تره را داخل تابه می ریزیم و تابه را کمی تکان می دهیم تا مایه کوکو تره در همه جای تابه بطور یکنواخت پخش شود و روی آن را با پشت قاشق صاف می کنیم و درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم تا یک طرف کوکوی تره خوب سرخ شود. وقتی یک سمت کوکو پخت کوکو را بر می گردانیم و کوکوی تره را ازطرف  دیگر نیز خوب در تابه سرخ می کنیم .

 

کوکو تره تبریزی

 



سپس در این مرحله وقتی کوکوی تره پخت آن را در یک ظرف مناسب می ریزیم و همراه با گوجه فرنگی و سالاد شیرازی و نان برای شام و یا همراه سبزی پلو برای ناهار میل می کنیم. نوش جان.

آخرین آموزش ها
برترین ها