haraj logo
جستجو

پوره سیب زمینی کلاسیک

مواد لازم :
سیب زمینی : 1 عدد بزرگشیر : نصف استکانخامه : 1 قاشق غذاخوریکره : 25 گرمنمک : 1 قاشق مرباخوریآب : 1 لیوان

به نام خدا...سلام به هاراجی های عزیز...


 ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و درون ظرف مناسبی نگینی خرد میکنیم و چند بار شسته تا نشاسته آن برود.

 

 سیب زمینی خرد شده را دورن قابلمه مناسبی ریخته و یک لیوان آب را اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم یه جوش که زد نمک را اضافه کرده و حرارت را ملایم میکنیم تا بپزد تقریبا بعد از 20 دقیقه کامل پخته.


درون ظرف مناسبی شیر و خامه و کره را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا یه جوش بزند سپس سیب زمینی پخته شده را در قابلمه با گوشت کوب خوب له کرده و مخلوط شیر ، خامه ، کره ، از روی حرارت برداشته سپس با سیب زمینی له شده اضافه میکنیم با قاشق چند بار خوب هم میزنیم و دوباره با گوشت کوب مواد را له میکنیم تا خوب میکس شوند.

پوره سیب زمینی کلاسیک

پوره سیب زمینی کلاسیک

 حال پوره سیب زمینی کلاسیک ما آماده شد این غذا یک نوع خوراک سبک و مقوی است که میان وعده با نان سرو میکنند.

نوش... جان...


میتوانید در این خوراک از کره حیوانی استفاده کنید و سعی کنید بعد از خوردن به فعالیت بپردازید چون این پوره سیب زمینی موادش تقریبا همه پر چرب بوده و چاق کننده میباشد البته پوره سیب زمینی کلاسیک را اکثر بدنسازان و ورزشکاران استفاده میکنند ولی کسانی که در طول روز فعالیت زیاد دارند و کارشان سنگین است برای آنها خیلی مفید است.

آخرین آموزش ها
برترین ها