haraj logo
جستجو

پنکیک دارچینی

 

مواد لازم :
آرد 1 لیوانخامه ترش 1 لیوان شیر 1/4 لیوانتخم مرغ 1 عدد کره 8 قاشق غذاخورینمک 1/2 قاشق چایخوریجوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری شکر 5 قاشق غذاخوریشکر قهوه ای 1/4 لیوانپودر دارچین 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

عکس

پن کیک دارچینی

سس دارچینی : 4 قاشق غذاخوری کره ، 2 قاشق غذاخوری شکر ، شکر قهوه ای و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید ( روش بن ماری ).

پس از اینکه سس دارچینی یکدست شد از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.

عکس

پن کیک : 3 قاشق غذاخوری شکر ، آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده ، شیر سرد ، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

تصویر 

ته ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید ، سس دارچینی را داخل قیف بریزید ، سر قیف را سوراخ کنید و روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بکشید.

پس از چند دقیقه پن کیک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز بپزد و سس دارچینی برشته شود سپس در ظرف بگذارید و همراه با عسل و خامه و ..تزیین و سرو کنید.

نکته ها : میتوانید بجای عسل از انواع مربا و مارمالاد و استفاده کنید ، در زمان پخت پنکیک حرارت باید ملایم باشد.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها