haraj logo
جستجو

شیرینی عسل دارچینی با قالب برفی

 

مواد لازم :

مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

عکس شیرینی اتابکی

تصویر

 

شیرینی عسل دارچینی

 

کره 250 گرم  .  آرد 2 لیوان  .  خاک قند 1 لیوان   .  تخم مرغ 1 عدد

عسل 2 قاشق  .  دارچین 1 قاشق چایخوری  .  قالب مدل برف

 

 

طرز تهیه: مخلوط کن را حاضر کنید و 3/4 لیوان خاک قند و کره و آرد را باهم مخلوط کنید تا جایی که مخلوط گلوله گلوله شود. تخم مرغ و عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شیرینی خوب یکدست شود.

 

خمیر را بردارید و روی تخته آشپزی پوشیده شده با آرد قرار دهید و آن قدر آن را ورز دهید تا خمیری یکدست فراهم شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و آنها را گرد کنید و داخل پلاستیک بپیچید. خمیر ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

فر را تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیرها را از یخچال بیرون بیاورید و آنها را با وردنه صاف کنید تا ضخامت خمیر تقریبا 5 میلی متر باشد. از قالب برفی استفاده کنید و شیرینی ها را با قالب ببرید.

 

کاغذ شیرینی را در سینی فر پهن کنید و شیرینی ها را درون آن قرار دهید. آنها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند. هنگامی که شیرینی ها حاضر شدند، خاک قند باقی مانده و دارچین را باهم مخلوط کنید و روی شیرینی ها بپاشید و آنها را سرو کنید!

 

آخرین آموزش ها
برترین ها