haraj logo
جستجو

سیبیتو پنیری

مواد لازم :
سیب زمینی : 6 عدد متوسط خامه : 30 گرم پنیر خامه ای : 30 گرم(3 ق غ) پنیر موزارلا : به میزان دلخواه پنیر گودا : به میزان دلخواه نمک و فلفل : به میزان لازم آویشن : به میزان دلخواه روغن زیتون : به میزان لازم




سیبیتو




سیبیتو پنیری

سیبیتو پنیری


در این مرحله تا زمانی که سیب زمینی ها پخته می شوند، باید سس مخصوص را آماده کنیم. به این منظور خامه و پنیر خامه ای را با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم تا مایه یک دست شود. سپس پنیر موزارلا و یا پنیر ترکیبی(پیتزا با گودا) به مایه اضافه کرده و مجددا خوب هم می زنیم. باقی مانده ادویه و سبزی معطر را  هم می ریزیم. می توان طعم سس را در اینجا چشید و مطابق میل و سلیقه خود مقدار مواد را تغییر داد.سس را کنار می گذاریم.

سیبیتو پنیری


بعد از اینکه سیب زمینی ها کاملا پخته شدند، سس مخصوص را روی آن ها می ریزیم به طوری که تمام سطح سیب زمینی آغشته شود و حتی داخل شیار ها هم برود.

 سیبیتو پنیری

سیبیتو پنیری


مجددا به مدت لازم داخل فر گذاشته تا سس پخته و طلایی شود.

سیبیتو پنیری


آخرین آموزش ها
برترین ها