haraj logo
جستجو

ته چین گوشت با بادمجان

مواد لازم :
برنج : 5 پیمانهبادمجان : 5 عددگوشت چرخ کرده : 500 گرمماست چکیده : 2 پیمانهزرده تخم مرغ : 5 عددکره : 5 قاشق سوپ‌خوریرب گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپ‌خوریزعفران : به مقدار لازمفلفل : به میزان لازمنمک : به میزان لازم

بادمجان ­ها را  پوست کنده و حلقه­ ای برش بزنید. برای گرفتن تیزآب آن کمی نمک اضافه کنید. در انتها آن­ها را آبکشی نمایید و سرخ کنید. در داخل تابه ­ای پیازها را خرد کرده و تفت دهید تا کمی طلایی رنگ و نرم شود. گوشت چرخ­کرده یا قارچ را درون آن بریزید و هم بزنید و پس از تغییر کردن رنگ گوشت رب گوجه و نمک و فلفل را ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن زیر تابه را خاموش کرده کناری بگذارید.

برنج را در آب روان شسته تا کاملاً تمیز شود و بگذارید حدوداً نیم ساعت در آب خیس بخورد، سپس آن را در قابلمه ­ای ریخته و نمک را اضافه نموده و پس از جوش آمدن و نرم شدن آبکش کنید. وقتی برنج را از درون آب بردارید که اگر آن را با دست له می­کنید دور برنج نرم­تر از مغز آن باشد به اصطلاح کمی کال باشد.

زرده های تخم مرغ را درون کاسه ­ای ریخته و ماست و کره آب شده و زعفران دم کشیده را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، بعد برنج آبکش شده، را آهسته آهسته در آن ریخته و هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.

ته قابلمه را کمی روغن و یک لایه ضخیم از برنج ته­ چین را بریزید، بعد با قاشق خوب فشار دهید و صاف کنید.سپس یک لایه بادمجان و روی آن را با گوشت سرخ شده بپوشانید. دوباره یک لایه بادمجان روی گوشت­ها گذاشته و لایه آخر باز همان برنج از قبل آماده شده را ریخته و خوب صاف کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت 1 تا 2 ساعت بگذارید تا خوب دم بکشد. پس از سرد شدن قابلمه ته­ چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است و آماده سرو میباشد. نوش جان

ته چین گوشت با بادمجان

آخرین آموزش ها
برترین ها