haraj logo
جستجو

کیک دسر پاناکوتا شکلاتی

دسرهای کیکی همیشه طرفداران زیادی دارند. اما تهیه کیک کار وقت گیری است و چندان ساده نیست. اینجاست که بیسکویت به کمک شما می آید. کیک دسر پاناکوتا شکلاتی یکی از آن دست دسرهای خوشمزه ای است که با کراست بیسکویتی تهیه میشود و خیلی ساده است. حتما با دسر پاناکوتا آشنا هستید. رایج ترین نوع این دسر پاناکوتا وانیلی است که معمولا با میوه، ژله ها و سس های مختلف سرو میشود مثل پاناکوتا با سس میوه ای یا پاناکوتا با سس انبه. پاناکوتا شکلاتی هم یکی دیگر از انواع این دسر است. در اینجا دسر پاناکوتا شکلاتی را با یک لایه خمیر بیسکویتی زیر آن داخل لیوان یا شیشه تهیه میکنیم.

مواد لازم :
خامه صبحانه 1 پیمانهشیر 1/2 پیمانهاسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوریشکلات چیپسی 150 گرمخرده بیسکویت 1 پیمانهپودر ژلاتین 1 قاشق چایخوریکره 2 قاشق غذاخوریشکر 4 قاشق غذاخوری

مدت زمان آماده سازی : ۵۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر

 

 

طرز تهیه کیک دسر پاناکوتا شکلاتی

 

مرحله اول:

بیسکویت خرد شده، کره ذوب شده و 2 قاشق غذاخوری شکر را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( میتوانید بیسکوییت را بکوبید تا خوب خرد شود سپس با کره ذوب شده و شکر مخلوط کنید ).

 

عکس

 

مرحله دوم:

خمیر بیسکویتی را داخل قالب بریزید و با فشار پشت قاشق بافت خمیر را فشرده کنید سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود ( اگر از لیوان استفاده میکنید ته هر لیوان دسر 2 قاشق چایخوری خمیر بیسکوییتی بریزید ).

 

عکس

 

مرحله سوم:

پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن مقداری آب بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا نرم شود.

 

مرحله چهارم:

خامه ، شیر ، 2 قاشق شکر و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا داغ شود (دقت کنید داغ شود اما نجوشد). قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس شکلات چیپسی و ژلاتین را اضافه کنید.

موس شکلات وگان (موس شکلات گیاهی)

 

تصویر

 

مرحله پنجم:

مواد را به خوبی مخلوط کنید تا پاناکوتا شکلاتی یکدست شود. قالب را از یخچال خارج کنید و با قاشق کم کم پاناکوتا را روی لایه بیسکوییتی بریزید. قالب را حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس پاناکوتا را با خامه تزیین و سرو کنید.

 

نکات کلیدی تهیه کیک دسر پاناکوتا شکلاتی:

به جای شکلات چیپسی از شکلات تخته ای میتوانید استفاده کنید.

به جای خمیر بیسکویت میتوانید از کیک استفاده کنید.

1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر با 1 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 2 ورقه ژلاتینی کوچک است.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها