haraj logo
جستجو

ترافل خامه ای شکلاتی

مواد لازم :
پنیر خامه ای : 220 گرمپودرقند : یک و نیم لیوانگردو : نصف لیوانپودر کاکائو : 1/4لیواناسانس وانیل : چند قطرهشکلات : 200گرم

در داخل ظرفی پنیر خامه­ ای و یا همان ماسکارپونه را ریخته و هم بزنید، سپس پودر قند و اسانس وانیل را به آن افزوده و مرتب هم بزنید تا مایه ترافل به غلظت مناسب برسد. درون کاسه ای دیگر شکلات را ریخته و به روش بن ماریآن را آب کنید. حالا شکلات های ذوب شده را به مایه ی ترافل بیفزایید و آن­ها را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید. باید این مخلوط را درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

سه کاسه بردارید و در یکی پودر قند، در کاسه دیگر پودر کاکائو و در دیگری گردوی ریز شده بریزید. دستتان را چرب کنید و مقداری از مایه ترافل را با قاشق چایخوری برداشته و آن را به شکل توپ درآورید. و توپک ­ها را در هر کدام از مواد پودر قند یا پودر کاکائو و یا گردو که مد نظرتان است بچرخانید. ترافل­های شما آماده است و می توانید در ظرف مناسب سرو نمایید.

اگر می خواهید ترافل ها را برای مدتی نگهداری کنید برای اینکه شل نشوند آن ها را داخل بسته های کاغذی یا نایلونی بگذارید و در یخچال نگهداری کنید.

ترافل خامه ای شکلاتی

آخرین آموزش ها
برترین ها