haraj logo
جستجو

کیک شکلاتی با موز کیک شکلاتی سه لایه دسر شکلاتی سه لایه با موز

کیک شکلاتی با موز سه لایه مختلف دارد. همه این لایه‌ها شکلاتی‌اند ولی بافت متفاوتی دارند که باعث می‌شودسه طعم مختلف را همزمان تجربه کنید. لایه اول کیک کاکائویی است. لایه دوم خامه کاکائویی همراه با موز است و لایه سوم هم یک کرم شکلاتی فوق‌العاده است. کیک شکلاتی با موز یک دسر فوق‌العاده شیک و سه لایه مناسب مهمانی‌های عصرانه است. تهیه این کیک البته وقت زیادی لازم دارد. ولی می‌توانید کرم کاکائوی لایه دوم و کیک را از روز قبل تهیه کنید. به این ترتیب آماده کردن کیک شکلاتی با موز در روز مورد نظر آنقدرها هم وقت گیر نیست.

مواد لازم :
تخم مرغ 4 عددشکر 130 گرمآرد سفید 140 گرمپودر کاکائو 30 گرمبیکینگ پودر 1 قاشق چایخوریروغن مایع 3 قاشق غذاخورینسکافه شیرین برای خیس کردن کیک 1/3 پیمانهمارمالاد توت فرنگی یا آلبالو 100 گرمبرای لایه دوم:خامه 30% 500 گرمپودر کاکائو 40 گرمشکر 60 گرمپودر ژلاتین 4 قاشق چایخوریموز 5 عددآب لیموی تازه نصف لیمو ترشبرای لایه سوم:خامه پرچرب 250 گرمشکلات تلخ 70% 150 گرمکره 50 گرم

مدت زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۵۰ دقیقه

زمان کل : ۹۰ دقیقه

برای : ۸ نفر

عکس

 

عکس

 

طرز تهیه کیک شکلاتی با موز

 

کرم شکلاتی لایه دوم را از روز قبل تهیه کنید. ۵۰۰ گرم خامه، ۴۰ گرم پودر کاکائو و ۶۰ گرم شکر را داخل قابلمه‌ای بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله قرار دهید تا مخلوط جوش بیاید. سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و روی آن سلفون بکشید تا لایه روی کرم بسته نشود. وقتی کرم خنک شد آن را از شب تا صبح در یخچال بگذارید.

 

برای تهیه کیک، ابتدا آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را باهم مخلوط و الک کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ ها و شکر را خوب با همزن بزنید تا بافت سبکی پیدا کنند و رنگ مایع روشن شود. مخلوط آرد را در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک زیرو رو نمایید. در آخر روغن را اضافه کنید و مجدداً به آرامی با لیسک زیرو رو کنید.

 

روی یک قالب کمربندی ۲۵ سانتی کاغذ روغنی بکشید و مایه کیک را داخل آن بریزید. سپس آن را به مدت ۴۰ ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک پخته شود. کیک را از قالب خارج کنید تا خنک شود. می‌توانید در مرحله پخت از روش‌های صاف شدن کیک استفاده کنید در غیر این صورت اگر سطح کیک شما گنبدی شده، بعد از خنک شدن با استفاده از چاقو سطح آن را صاف کنید و دوباره آن را داخل قالب قرار دهید. سطح کیک را با نسکافه شیرین خیس کنید سپس روی آن مارمالاد بمالید.

 

پاپ کیک شکلاتی

برای لایه بعدی، پودر ژلاتین را در شیرجوش بریزید و روی آن 8-9 قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید. 10 دقیقه صبر کنید تا ژلاتین خیس بخورد. سپس 1 قاشق غذاخوری دیگر آب روی آن بریزید و شیر جوش را روی شعله قرار دهید. وقتی ژلاتین کاملاً حل شد، آن را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

 

موزها را پوست بکنید و آب نصف یک لیمو ترش را روی آنها بپاشید. سپس آنها را به شکلی که در عکس دیده می‌شود روی مارمالاد بچینید.

 

تصویر

 

خامه شکلاتی را که از روز قبل تهیه کردیداز یخچال خارج کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد، البته نیازی نیس خیلی سفت شود. دو قاشق از آن را بردارید و با ژلاتین حل شده مخلوط کنید. سپس آن را به بقیه خامه شکلاتی اضافه کنید و هم بزنید. کرم شکلاتی تهیه شده را با قاشق روی موزها بریزید و پخش کنید تا سطحش صاف شود.

 

برای لایه سوم، کره، خامه و شکلات تلخ خرد شده را داخل قابلمه بریزید و گرم کنید تامایع یکدست شود. بعد از روی شعله بردارید و 10-15 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. حال آن را روی لایه قبلی کیک بریزید و چند ساعت (ترجیحاً شب تا صبح) در یخچال قرار دهید. کیک را از قالب کمربندی خارج کنید و با خامه فرم گرفته و موز تزیین کنید.

 

تصویر

 

نکته: به جای نسکافه شیرین می‌توانید از آب با چند قطره وانیل هم استفاده کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها