haraj logo
جستجو

کیک شکلاتی

مواد لازم :
شکلات تلخ : 175گرمکره : 116گرمآرد سفید : 25گرمتخم مرغ : 5عددپودر دارچین : 1 ق چشکر : 95گرمپودر کاکائو : 10گرم

به نام خداوند بخشنده مهربان

با سلام و درود خدمت تهاراجدوستان عزیزم

امیدوارم حالتون خوب باشه و حسابی سرحال و قبراق باشید

در خدمت شما هستم با یک کیک بسیار بسیار خوشمزه و لذیذ

کیک شکلاتی از ان دسته از کیک هاست که همه افراد ان را دوست دارند و از خوردن ان لذت می برند.

پخت این کیک شکلاتی کاملا اسان و بی خطا نیست اما درست کردن کیک شکلاتی در خانه ان را به کیکی خاص تبدیل می کند.

هر چند این کیک به همراه گردو و کمی دارچین بسیار خوشمزه خواهد شد. اگر از این دو خوشتان نمی اید می توانید را ان ها استفاده نکنید. کیک شکلاتی ان قدر خوشمزه است که حتی به پودر شکر هم نیازی ندارید.

برای این کیک حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید و کاغذ روغنی را به اندازه قالبتان برش بزنید و کف ظرف پهن کنید. کاغذ روغنی موجب می شود که کیک و یا بیسکوییت به ته قالب نچسبد.


فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید روشنش کنید تا گرم شود. حالا کاغذ روغنی را پهن کنید و به اندازه کف قالب ان را برش بزنید و کف قالبتان پهن کنید.

گوشه قالب را هم حتما چرب کنید. اما هیچ وقت بدنه قالب را چرب نکنید زیرا موجب می شود کیکتان پف نکند.


کره را به مدت نیم ساعت در محیط اتاق بگذرید تا نرم شود.

حالا شکلات تلخ را با کمک چاقو و زور بازویتان خورد کنید و داخل کاسه ای استیل بریزید. این کاسه را داخل کاسه ای بزرگتر بگذارید و در داخل کاسه بزرگتر اب جوش بریزید اما توجه کنید که میزان اب جوش انقدر زیاد نباشد که وارد کاسه حاوی شکلات باشد.

حالا صبر کنید تا حرارت اب جوش شکلات ها را نرم و اب کند.

بعد از اینکه شکلات ها اب شدند کره نرم شده را به ان اضافه کنید تا حرارت شکلات ها کره را نیز اب کند.

بعد از اب شدن کره و شکلات ان ها را به کمک لیسک خوب مخلوط کنید.

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی


حالا دو کاسه برمیداریم و تخم مرغ ها را می شکنیم و زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم.

زرده تخم مرغ را ان قدر می زنیم تا کرمی رنگ و کش دار شود. حدود چهار الی پنج دقیقه زمان نیاز دارد تا با دور تند همزن برقی ان ها را بزنیم تا کرمی رنگ شود.

پره های همزن را خوب می شوییم و خشکش می کنیم و بعد یک قاشق شکر به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت پنج دقیقه می زنیم تا پف کند و حجیم و پفکی شود. قاشق قاشق شکر را اضافه می کنیم و به یک باره شکر را اضافه نکنید.

هم میزنیم تا شکر کاملا در سفیده تخم مرغ اب شود. حالا سفیده تخم مرغ را در یخچال میگذاریم تا پفش نخوابد.

کیک شکلاتی


حالا زرده تخم مرغ زده شده را به ترکیب حاوی شکلات و کره اضافه می کنیم و با لیسک خوب هم میزنیم تا به خورد هم بروند.

حالا پودر کاکائو و ارد را الکی کنید و طی سه مرحله ارام ارام به کیک اضافه کنید و با لیسک به طور دورانی هم بزنید.

حواستان باشد که گاهی لیسک را به ته ظرف ببرید و به سمت بالا بیاورید تا اگر ارد گلوله ای در ته ظرف بود هم باز شود. حالا کمی بکینگ پودر و پودر دارچین به ان اضافه کنید و هم بزنید. در اخر سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و به بقیه ترکیبات کیک اضافه می کنیم و کمی هم میزنیم. هم زدن باید در حد مخلوط شدن باشد.

اگر مایه کیک را زیاد هم بزنید هوای موجود در بافت کیک خارج می شود و کیکتان پف لازم را نخواهد داشت.


حالا مایه کیک را داخل قالب کیک ریزید و قالب را  چند ضربه به زمین بکوبید تا حباب های روی ان از بین بروند.

حالا قالب را داخل فر قرار دهید. کیک را با دمای فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت اجازه دهید در فر بماند تا خوب پف کند و بپزد.

کیک اماده است. نوش جان

کیک شکلاتی

آخرین آموزش ها
برترین ها