haraj logo
جستجو

کیک شکلاتی مخصوص

مواد لازم :
آرد : ۲ لیوانشکر : ۱ لیوانپودر کاکائو : ۱۰ قاشق غذا خوریکره : ۱۰۰ گرمشیر ولرم : ۱/۲ لیوانتخم مرغ : ۴ عددشکلات تخته ای : ۱۰۰ گرمبکینگ پودر : ۱ قاشق چای خورینمک : ۱/۴ قاشق چای خوری


در این جا باید براتون بگم کیک شکلاتی علاوه  بر خوشمزگی خیلی پر طرفدار هستش برای همین خواستم که دستور پختشو براتون بنویسم. در ادامه برای شکلاتی که تو این کیک هستش باید از شکلات تخته ایی استفاده کرد که تو بازار موجوده من خودم شکلات تلخ دوست دارم ولی شکلات تلخهای موجود تو بازار از ۶۵ ٪ شروع میشه که زیادم تلخ نیست پس از این شکلات استفاده کنیم اکی هستش.

ابتدا یه قابلمه رو پر آب میکنیم و میزاریم رو حرارت ملایم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد سپس یه ظرف برمیداریم و کره ایی که داشتیم رو همراه با شکلات تخته ایمون که از قبل خورد کردیمش میریزیم تو ظرف و ظرفمون رو میزاریم رو سر قابلمه آب جوشمون تا کره و شکلاتمون آب بشن.

زمانی که کره و شکلات تخته ایمون آب شد شکر و پودر کاکائو رو به مخلوط شکلات و کره مون اضافه میکنیم و شروع میکنیم به مخلوط کردنش. در این حین یه قابلمه رو میزاریم رو حرارت و شیرمون رو میریزیم داخلش و میزاریم تا داغ شه وقتی که شیرمون ولرم شد از رو حرارت برمیداریم و نمیزاریم به نقطه جوش برسه تا حد ولرمی اکی هستش.

حالا شیر ولرمون رو به مخلوط تو ظرفمون اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم تا سس شکلاتیمون یکدست بشه. سپس از رو حرارت بر میداریمش و میزاریم سس شکلاتیمون خنک بشه.

کیک شکلاتی مخصوص


در این قسمت یه ظرف برمیداریم و تخم مرغهایی که داشتیم رو داخلش میشکنیم و با همزن شروع میکنیم به زدنش انقدر میزنیم تا تخم مرغها کف کنه وقتی کف کرد سس شکلاتیمون رو که گذاشته بودیم خنک بشه رو بهش اضافه میکنیم و مجدد با هم دیگه مخلوطش میکنیم وقتی که کامل مخلوط شد بکینگ پودر و نمکمون رو هم به مخلوطمون اضافه میکنیم و با هم میزنیم تا کامل یه مایه یکدست به ما بده.

حالا یه ظرف بر میداریم و آردی را که داریم رو شروع میکنیم به الک کردنش وقتی تمام آردمون الک شد. آردهای الک شده رو آرام آرام و از یک طرف ظرف کم کم به مایه ایی که داشتیم اضافه میکنیم. پس از هر بار اضافه کردن آرد، شروع میکنیم مایه مون رو به صورت دورانی به هم زدن تا یه مایه یکدست بهمون بده سپس روی ظرف مایه مون رو میپوشونیم و میزاریم دو ساعت تو یه جای گرم تا استراحت کنه و مایه کیکمون خوب عمل بیاد.


حالا تو این مرحله میریم سراغ قالبی که میخواهیم کیکمون رو توش آماده کنیم ته قالبمون رو کاغذ روغنی میندازیم و دیواره های قالبمه مون رو هم چرب میکنیم سپس مایه کیکمون رو میریزیم داخلش و روی کیک رو با قاشق صاف و یکدست میکنیم برای گذاشتن تو فر.

حالا برای پخت این کیک باید فرمون رو از قبل رو دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بزاریم تا فرمون گرم بشه. سپس کیکمون رو که تو قالب ریختیم رو میزاریم تو فر با همون درجه ۱۸۰ حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه زمان میبره که پخته شه. البته برای تست اینکه کیکمون پخته میتونیم یه خلال دندان رو برداریم و داخل چند جای کیکمون فرو می کنیم اگر مواد کیک نچسبید به خلال دندونمون پس کیک پخته و میتونیم از فر در بیاریمش. در غیر اینصورت در فر رو میبندیم ومیزاریم کیکمون کمی دیگه تو فر بمونه.

زمانی که  بعد از امتحان کردن کیکمون، دیدیم پخته از فر در میاریمش و میزاریم تا کمی خنک بشه. تا زمانیکه کیکمون داره خنک میشه ما میریم سراغ شکلات تخته ایی که برای قسمت میانی کیکمون در نظر گرفتیم ( ۱۰۰ گرم دیگه شکلات تخته ایی برای قسمت میانی کیکمون میخواهیم ). حالا یه قابلمه برمیداریم ومیزاریم رو حرارت و شکلات تلخمون رو خورد کرده و میریزیم تو یه ظرف و ظرفمون رو میزاریم رو سر قابلمه که شکلاتها با بخار آب جوشمون آب شه.

سپس کیکمون که خنک شده رو از قالب در میاریم و به صورت ورق ایی از وسط به دو قسمت تقسیمش میکنیم. در ادامه یه لایه از کیک رو بر میداریم و سطح روشو با شکلاتی که آب کردیم میپوشونیم سپس لایه بعدی کیک رو میزاریم روش و بقیه شکلاتی رو که آب کردیم رو روی سطح کیک میریزیم و پخش میکنیم. دیگه کیکمون  آماده شده و با چای میتونید سرو کنید. نوش جان.

کیک شکلاتی مخصوص

آخرین آموزش ها
برترین ها